1

saç düzleştirici ve maşaların kötü etkilerinden korunabilmek için muhakkak bazı konulara dikkat etmek gerekir. ne yaparsanız yapın illa ki saçlar olumsuz yönde etkileniyor ama biraz dikkat ederek bunu en aza indirmeniz mümkün olabiliyor. bunun için öncelikle saçınızın türüne göre sıcaklık derecesini iyi ayarlamalısınız. ince telli bir saça sahipseniz çok daha düşük sıcaklıkta saçlarınıza şekil vermeniz daha sağlıklı olacaktır. ayrıca ısıya karşı koruyucu etkili ürünler kullanmakta saça verilen zararları azaltmaktadır. ayrıca saçlara sürekli olarak besleyici yağlar uygulamak saçta oluşacak olan kırıkların da önüne geçer ve onarır. saçların kurumasına fırsat vermeden nemlendirmekte önemlidir. sürekli olarak saçlara ısı uygulayarak şekil veriyorsanız eğer bakımını kesinlikle ihmal etmemeniz gerekmektedir.

0

kullanmayarak :) çok kısa cevap oldu farkındayım ama kullanmayın doğal yöntemler ile bunu yapabilirsiniz ya da sadece özel günlerde bunu yapabilirsiniz

0

bunu aza indirmek çok zor eğer düzleştirici maşa gibi aletleri kullanıyorsanız saçınıza zarar verecektir hani bunu azaltmanın herhangi bir formülü yok malesef hiç kullanmayın daha iyiy bana kalırsa. çünkü saçlarınıza oldukça zarar veriyor saçlarınızın kırılmasını sağlıyor saçlarınızı cansız yapıyor ve çok çabuk yapılanmasını sağlıyor. buna dikkat etmek gerekir. saçlarınızı korumak içinde daha az kullanmalı veya hiç kuklanmamalısınız. onun yerine başka türlü şekiller verebilirsiniz saçlarınıza veya saçlarınızı uıprstmayacka ürünler kullanabilirsiniz.

0

dışarıdaki bir takım kozmetik mağazalarında satılan ısıya karşı koruyucular kullanılmalıdır gerçi çok da işe yaradığını söyleyemem ama yine de kurtarıyor bir nebze de olsa .. onun dışında çok fazla ısı işlemi uygulamamak lazım yani her gün her gün yapılmamalıdır .. gerekirse arada saçlar rahat bırakılmalıdır ve yağlarla bakım yapılmalıdır gerekirse ..

0

saçlarımızı düzleştirici ile veya maşa ile şekil verdiğimizde oluşan kırıkları korumak için haftada birkaç kez saç bakımı yağları veya serumları kullanabiliriz. ve kırık oldukça kuaföre gidip kırıkları aldırabiliriz.en önemlisi kırıkları eğer onlara masak daha çok kırıklar yukarıya çıkar ve saçlarınız kötü bir duruma gelebilir. bu yüzden en başta saçımızdaki kırıkları aldırmalıyız ve hafta içerisinde birkaç kez saçımıza bakım yapmalıyız. aksi takdirde bunları yapmazsak daha çok saç kırıkları ve dökülmeleri oluşabilir. bunların yanı sıra saç tipinize uygun da şampuan ve saç kremleri de kullanabilirsiniz ya da saç maskesi de saçınıza uygulayabilirsiniz.