0

amacı ne imiş acaba yaa nasıl bir nefret beslemiş olabilir ki bir insan ?

0

yok daha neler. insanlar git gide insanlıktan çıkıyor. her gün bugün daha saçma bir haber duyacak mıyım diye bekliyorum. allah akıl fikir versin ne denir ki böyle birşey yapan bir insana.

0

hey yarabbim ya! şeytanların hepsi bu dünyada resmen! madem sevmeyecek böyle şeyler yapacaktı, o zaman niye doğurdu bu kadın bu çocuğu..allah büyük. ona havale ediyorum. bu kadın için beddua etmeye bile değmez öyle pislikmiş ya.. çocuğun ne suçu var, yazık değil mi? niye vicdansızlara nasip oluyor bu çocuklar? isteyen vicdanlı insanlar da var, allah kötüsünden alıp iyisine nasip etsin inşallah.. o kadar çocuk bekleyen isteyen insanlar var ki.. bir de bunun yaptığına bak!

2

ne düşüneceğim.. felaket.
rabbim çocuk kıymeti bilenlere evlat vermiyor. bazılarına da evlat veriyor ama çocuğunun kıymetini bilmiyorlar. çamaşır suyu enjekte etmek nedir ya.. düşüncesi bile korkunç. o çocuğun eli o kadının yakasında olacak öbür tarafta.

2

neler söylenmez ki bu anne için... yani bir anne neden çocuğuna zarar verir ki. hem de çamaşır suyuyla. resmen vahşet. neden böyle birşey yaptığını sorduklarında ''çocuğumu sevmedim. o yüzden böyle birşey yaptım.'' yani belli bir çamaşır suyunu enjekte edip çocuk rahatsızlanınca hastaneye götürüyormuş, tedavi edilince tekrardan başlıyormuş çocuğuna çamaşır suyu enjekte ediyormuş. yani sırf çocuğunu beğenmedi diye çamaşır suyuyla zehirliyor çocuğu. madem bunu yapacaktın niye baştan doğurdun be gerizekalı kadın desen... işte bunlar pek anlamaz yani çocuk sevgisinden. yani böyle birşey olabilir mi. çocuğuna çamaşır suyunu vücuduna sokmak. nasıl acı çekmiştir o yavrucak.