0

evet anlaşmak bir ilişki de belki en önemli şeydir bir insan anlaşamadığı biriyle neden beraber olmak istesin ki kendini yorar bu durum çok sık kavga ederler tamam kavga tartışma olur tuzu biberidir bir ilişkinin ama anlaşamamazlıktan çıkıyordur bence bütün boşanmaların ayrılmaların sebebi de birbirlerini anlayıp anlayışlı davransalar uzun soluklu ilişkilerin böyle olacağını düşünüyorum

1

iyi bir ilişki için tabii ki anlaşmak oldukça önemli bir konudur. insan anlaşamadığı kişiyle uzun süre birlikte kalmayı başaramaz. illa ki hayatınıza almış olduğunuz kişiler ile ortak zevklerimiz inanması çok daha keyifli bir ilişki yaşamanıza neden olur. insan keyif aldığı bir ilişki içinde elinden gelen her şeyi yapar ve bu tür ilişkiler çok daha uzun süreli olurlar.ancak tamam ben zıt kutuplarda olan kişilerin ilişkileri çok sağlıklı olmaz ve sürekli olarak kavga gürültü içerisinde geçer ve bitmeye mahkum ilişkiler olurlar.

0

bence çok önemli zaten eğer anlasamiyorsaniz bu ilişki yürümez. bence eşler birbirini anlayabilmeli ve anlasabilmelidir.