0

deniz kenarına gitmek her zaman iyi gelir ve bir kahve içmek insanı rahatlatuyor

0

derdim olursa millete anlatmam çünkü ben anlatmaktan sıkıldım onlar dinlemekten sıkılmadı anlamıyorsun neden dinliyorsun neyse yeni insanlar tanıyın hayatınıza yeni kişiler sokun inan öyle dert felan kalmıyor ben derdim olduğunda şarap alıp içiyorum sonra uyuyorum sabah mutlu uyanıyorum.

0

ben kafayı dağıtmak için üç yöntem kullanıyorum. bunlardan ilki hemen atlatabileceğim bir şeyse eğer pop müzik açıyorum hareketli hareketli müzik hemen kendime getiriyor beni :) ikinci olarak kafamı toplamak istiyorsam açıyorum kitabımı, geçiyorum pencerenin kenarına okuyorum kitabımı.. çok zor durumdaysam ve geçmeyecek gibiyse deniz kenarı lazım bana çıkıp gidiyorum deniz kenarına saatlerce denizi izliyorum deniz kadar insana başka huzur veren başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. işte böyle benim üç yöntemim var eğer canınız sıkkın moraliniz bozuksa hangi yöntemi beğendiyseniz bir deneyin derim.

0

kafaya takmamalı, kahve içip bilgisayardan ya da telefondan oyuna girmeli oyunları sevmiyorlar mı? kitap okusunlar, ağlamak içlerini boşaltabilir dayanamazlarsa ağlasınlar tabi ama fazla değil, yoksa daha çok canları yanar bu dünya ve insanlar acımasız tek yapmak gereken şey kafaya takmayıp yolumuza bakmak sonuçta hâla hayattayız durum ne olursa olsun mutluluğu başarabiliriz.