2

evet hepimiz böyle kolay soruları istiyoruz ama aralarında bilgi sorularda olsun çok zor sorular olmasın çünkü zor soruların gerçekten çok cevapsız kaldığını görüyoruz böyle yoruma açık sorular olsa hiç cevapsız soru kalmaz bende için sitede ya da çok zor değil de bilgi soruları da olsa herkesin cevap bileceği sorular olsa çok güzel olur.

1

yani böyle kolay yorum yazılabilecek, uzun cevap verilebilecek sorular her zaman daha iyi. birde özelden dediğim konuya dikkat etmeni isterim. malum site içerisinde çok az kişi kaldık, birkaç kişinin daha banlanmasını kaldıramam. :)

2

gelsin kardeşim ya.beyin modu aktif olmasın o şekilde zor oluyor. kendi sorularımıza da cevap yazalım da beyin modu aktif olmasın.

3

işte biz böyle kolay sorular istiyoruz. "yok hangi şehzade zamanında ne oldu, yok şu mitolojide şu kimin lakabıdır" gibi karmaşık sorular istemiyoruz. zaten cevapları bulunmuyor bu soruların. senin sorduğun gibi herkes sorsa daha çabuk ve zaman kaybetmeden kazancımızı arttırırız. düşüncemiz aynı yönde.