2

evet yeni bir yarışma siteye gerçekten ciddi aktiflik olacağını düşünüyorum ve herkes elinden geldiği kadar kazanmak için aktif olmaya çalışacak gerçekten çok güzel bir fikirdir eğer siteye yarışma gelirse herkes sıralamaya girmek için çok soru sorup çok soruları cevaplayacak ve herkesin kazancı daha artacak ve sitede baya aktiflik olduğu için site içinde bayağı bir genişlik olacağını düşünüyorum.

0

ben yeni bir yarışmanın, site içerisindeki aktifliğini arttıacağını düşünüyorum. o yüzden sorumani yetkililerine buradan seslenmek istiyorum. 3 aydır sitede yarışma olmuyor ve sitedeki aktiflik de biraz düşük gibi... gerçi yazar fazla olduğu için günün her saati siteye giren oluyordur. ama yarışma demek, bir çok üyenin aynı anda siteye girmese, aynı anda cevap vermeleri demek. bu da siteye girişleri arttıracaktır. aramızda evlenecek olan arkadaşlar olabilir, nişanlanacak olan, çeyiz düzecek olan vardır belki. hem o vesileyle sitede baya aktif olacak o kişi belki. yani hiç olmazsa bu yarışmaları haftalık olarak yapıp, hafta boyunca aktif olup kazanç olarak en fazla kazanç sağlamış kişiiye 10 tl gibi bir ödül verilebilir. bu sayede yeni gelen yazarların da sitede aktif olması sağlanabilir. çünkü çoğu yeni kayıt olmuş yazar az veriyor kazancı diye bırakabiliyor. hiç yoktan 10 tl ödülleri alayım diye baya aktif olacağız. yani bu haftalık yarışmaları düşünebilirsiniz. hem site içinde güzel olacaktır.

0

kesinlikle katılıyorum yeni bir yarışma olmasa da en azından iki kat kazanç yapılabilir o zamanlar da da çok aktif oluyoruz. özellikle kendimden örnek verecek olursam iki kat kazanç olunca siteden çıkasım gelmiyor.

1

yeni yılda yarışmasız geçen üçüncü ayımız. alıştık yarışmalara artık kullancılar bekliyor siteden bir hareketlilik. yarışma olur. iki kat, üç kat kazanç uygulamaları olur. olur yani.

1

harbiden yarışma olduğunda site daha bir canlı hale geliyor. genellikle çifte kazançlar da herkes siteye birden baskın yapıyor. sonuçta hepimizin yarasına katkıda bulunabilecek paralar kazana biliyoruz.

1

yeni bir yarışma olduğu zaman site daha aktif oluyor. en azından yazarlar yarışmadaki ödülleri alacağım diye daha bir iştahla yazıyor. bu da sitenin daha fazla kazanmasını sağlıyor.