1

asgari ücretle çalıştığım bir işim var. onun dışında bir çok kez katalog satışı yapmaya çalıştım ama bu konuda çok başarılı olamadım hiç bir zaman. ayrı bir zaman ve enerji ayırmak gerekli. internetten kampanyalara katılırdım eskiden sıklıkla, para kazanamasam da hediyeler, hediye çekleri kazandım. artık eskisi gibi değil. bir dönem mobilon uygulamasından para kazandım ama sonra ödeme yapmadılar. 900 lira alacağım var ve muhtemelen alamam. sonra araştırırken sorumani sitesiyle tanıştım ve maaşım dışında ek gelir olarak şimdilik sadece burası var. araştırmalarıma ara ara devam ediyorum ama uygun bir iş bulamadım.
allah hayırlı ve bereketli kazançlar versin.

0

bir şirkette çalışıyorum.ama tabi yeterli olmuyor.malum hayat şartları.herkese allah bol kazanç versin .internet üzerinden satış yapmaya çalışıyorum kendi işimi kurmak için.

0

para kazanmak için neler yapmam ki... mesela ben bu sitede soru cevap yaparken bir yandan internete ( instagram ve letgo) koyup kitap satışı yapmaya çalışıyorum. daha 1.5 - 2 saat kadar önce de kitap sattım bir tane. şuan çeşit az olduğu için alanlar da hem böyle tek tük çıkıyor, hem de satışlar hep bir kitap 2 kitap şeklinde oluyor. allah bereket versin hem burada kazanıyorum hem kitaplardan. kitapların fiyatlarını da uygun tuttum satılsın diye ama. işte dediğim gibi 8-10 kitaptan ne olacak. daha yeni başladım o yüzden bu kadar az oldu. ama yakında elime birkaç kitap daha geçince yine şöyle bir 15 kitap kadar olacak en az... arttırmaya çalışıyorum. onun içinde kitap arayışındayım internette. benden daha uygun satan bir sitede var. oradan da alacağım. zaten şuankileri oradan aldım.

0

gerekirse simit satılır yine kazanılır sonuçta herşey paradan geçer

0

yani çok para kazanmak istiyorsanız. tabii ki de çalışacaksınız çünkü evde oturup da hiçbir şekilde para kazanılmıyor. mesela burada takıla bilirsin ama sadece bir sigara paran çıkar diyebilirim anca sana hani ondan dolayı çabalamak lazım kimseye bedavadan oturduğu yerden para gelmiyor. maalesef başka türlü para kazanılmaz emek harcamak lazım diye düşünüyorum zaten insanlarda parayı ancak çalışarak kazanabilirler diğer türlü para kazanılmaz.

0

para kazanmak için bir işe girip çalışabilirim veya internetten de para kazanma yollarını araştırarak bir çağre bulmaya çalışabilirim ancak tabi internette dolandırıcı çok olduğu için çoğu siteye güven olmuyor ve paranızı yatırmıyorlar bu bakımdan sorumani sitesi güvenilir ve paranızı yaptırabilir bir site. yani para kazanmak için emek vermek çaba sarf etmek gerekiyor bunun içinde çalışmak.

0

markette reyon görevlisi olarak çalışıyorum arada ek iş olarak kendim yaptığım ürünleri satiyorum

1

şuan bir restronla anlaştım kardeşim ablamla birlikte kayseri mantısı yapıcaz. boş vakitlerimde de soruma ni sitesine girip, soru - cevap yapıp, kazanç elde edicem inşallah.

0

para kazanmak için el işi yaparım, sorumanide vakit geçirim. kumbaraya para atarım. çeviri yaparım.