0

ben sorumaniyle 24 ekimde tanıştım. ya bir gün başka bir sitedeyken bu sitenin reklamını gördüm. dedim neden olmasın? üye oldum. o gün bu gündür buradayım. bu siteyle tanışmam böyle oldu yani. siteden memnunum aslında... ama tek şikayetim yönetimin siteyle pek ilgilenmemesi. birşey soruyoruz, cevap gelmiyor. tek şikayetim bu. yoksa güzel bir site burası. seviyorum yani.

0

sorumani ile yaklaşık olarak 4 gün falan önce tanıştım ilk üç günde güzel para biriktirdim anında yansıması çok güzel bir şey sadece çok yoğun olduğum için bir gün giremedim ara verme zorunda kaldım bugün girdiğimde sanki daha az kazandırıyor gibiydi ya da ben cevapları kısa yazmaya başladım kesin emin değilim ama hala benim için bir numaralı site kesinlikle memnunum herkesin kullanmasını tavsiye ederim ilk ödememi aldığımda arkadaşlarımıda çağıracağım bu siteyi kullanmaya

1

yaklaşık sorumani sitesinde bir ay tanışmışım güzel sitedir yani şu ana kadar 2 tane ödeme aldım buradan sitesini beğeniyorum elimden geldiği kadar da aktif olmaya çalışıyorum yani gün içinde cumartesi pazar hariç hafta içi en az 5 saatten fazla aktif oluyorum cumartesi ve pazar toplam 2 veya 3 saat aktif olabiliyorum ben cumartesi pazar çocuklar okula gitmiyor işte onların banyosu da ev şeydi ortam yetiştiremiyorum hafta içi hep aktifim ve güzel bir sitedir siteden memnunum.

0

sorumaniyle 3 ay önce tanıştım 5-6 kez ödeme aldım fazla aktif olamıyorum okuldan dolayı aktifliğim artsa iyi paralar kazanırım.

0

ben bugün indirdim gayet güzel maddi mannevi olarak gayet iyi bir site memnunum.

1

sorumani sitesinde yaklasik olarak dört ,beş aydır yer alıyorum. memnunum güzel bir site yanı hem maddi hem de manevî olarak kazançlı bir site.