2

soru mu bulamıyorsunuz yazarlar. nasıl soru onlar. bulamıyorsanız soyleyin adınıza soru bulayım? detaya bakin.

şu sinifin dersi nedir demissiniz. boyle soru mu olur. akil var mantik var. haber sitesi acsaniz yine onunuze o kadar cok soru cikartacak haber cikar ki.

5 cevap
0

gerçekten ben de sana katılıyorum arkadaşım o kadar saçma sapan sorular var ki sadece gülüp geçiyorum yani insanlar burada evet belki çoğu insan para kazanma peşinde ama aynı zamanda bilgi edinmek isteyen arkadaşlarım da var nitekim ben de öyleyim ama o kadar saçma sapan sorularla karşı karşıya geldim ki sadece güldüm ve geçtim cevabını kendi bilmediğin soruları soruyor cevapsız bir sürü soru var onları cevaplamak varken neden saçma sapan soru sorma yöneliyor bir insan onu da anlamış değilim.ama bu sitede saçma sapan soru soran gereksiz bir sürü insan var bunuda çok iyi biliyorum niye soracak olursanız çünkü sorulan bir soru sorunun ama saçma sapan uzun uzun cümleler kurmuşlar aynı cümleyi defalarca tekrarlayan biri var sadece para kazanma ve kazanç anda etme peşinde bence soru mani bunları görüyor ve o kazançlar haklı bir kazanç değil helal sayılmaz bence yani.

2

aynen ben de sana katılıyorum gerçekten insan soru sormak isterse birçok soru vardır ve hem de güzel sorular var ama nedense soru bulamıyoruz diyorlar ama ben bu siteye katıldığım dan beri pek fazla soru sormamışım.çünkü hep beyin bedava modu var gerçekten bu beyin bedava modundan bu cevapsız sorular da artık insansın gerçekten soru soramadığı için canı sıkılıyor ben de öyle oldum şu anda soru açık olsaydı çok güzel sorular sorabilirim ve hatta sorularıma açıklık olarak güzel cevaplar da verebilirdim insan bir etrafına baksa bile birçok sorulacak soru bulabilir.

2

gerçekten size katılıyorum. tamamen saçmalık artık bu kadarı da. az önce de farkettim ben bir soru sordum bir iki dakika sonra sorum değiştirilerek bir başkası tarafından soruldu. yani soru bulamıyorsan saçmalayacağına ya da soru çalacağına biraz ara ver dimi ama yok. illa ki o soruyu soracaklar. soru sormak yerine biraz da cevap vermeye yeltenseler zahmet edip ayrıca çokta güzel olur. bunların yüzünde beyin bedava modu cok çabuk açılıyor. biz adam akıllı soru soracak fırsat bile bulamıyoruz. bence bu beyin bedava moduna geçilmesini engellemek için. günlük soru limiti getirmeli bana göre. özellikle seviyelere göre bu limit artırılabilir. gayette iyi olur. saçma sapan sorular ile site kirlenmemiş olur.

1

yani bende ilk olmama rağmen illallah ettim yani eksiyi basıyorum gerçekten site bunlara bir el atmalı çünkü gereksiz çok soru var ve bunlar beyin bedava modunun günlerce açık olmasına sebep oluyor ve pek çok kişinin hakkına giriyorlar.

2

hiç sorma.. bende usandım böyle sorulardan. ne çok zor ne de çok kolay olmalı. ama insanların aklına ne geliyorsa soruyorlar. hiç yaratıcı değiller.