0

sabahları enerjik olmak için bir bardak su içmek bütün metabolizmayı çalıştırır bu da enerjik olmamızı
sağlar birde fazla c vitamini tükemek de enerji üretir.

0

sabahları güne enerjik başlamak için kesinlikle erken kalkılmalıdır.kalkar kalkmaz 1 bardak su içilmeli ve ılık su ile ile duşa girilmelidir.

0

sabahları enerjik olmak için önce akşam güzelce ve sorunsuz bir uyku çek eğer uykunu aldığın ne sabah kalktığında kahvaltını yap kahvaltını arkasında güzel bir türk kahvesini iç yine çok enerjilik başlarsın.

0

uyumadan önce aklınızı kurcalayan ne varsa halletmelisiniz ki sabaha dert olmaya devam etmesin. uyandıgınız an kendinize güzel şeyler söyleyim olumlama yapın. o gun ne kadar şanslı uyandıgınızı düşünün poızitif dşünmek çok öenmli. müzik dinleyin şöyle eğlenceli bişeyler. spor da bi seçenek. ve tabiki kahvaltı çok öemli kendinize şöyleee güzell bir kahvaltı hazırlayınnn ve o gnun kıymetini biln

1

uynanır uyanöaz on dakika esneme harketi yapılır. sonra el yüz yıkanır veya ılık bir duş allınır. güne enerjik başlamak için öncelikle güzel bir kahvaltı yapmak gerekir. kahvaltı birkaç çeşitten oluşmalı. sebze ağırlıklı olmalı, bir tane yumurta, hafif bal, reçel, pekmez veya tahin de enerji verir. güzel bir kahvaltı her zaman insana enerji vermektedir.