1

her soru iki kuruş kazandırıyor bence soru cevaplamak her zaman daha fazla kazandırır o yüzden daha çok soru cevaplama nızı tavsiye ederim eğer soru sorarak para kazanmak istiyorsanız da insanlara sıkmadan bol bir şekilde farklı konularda soru bulabilirseniz bu mümkün olabilir.

1

cevap vermek daha kazançlı aslında. cevap vererek daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz. soru sorarak yalnızca 2 kuruş elde ediliyor. hızlı bir şekilde soru sorulursa evet oda kazanç sağlar ancak cevap vermenin sağladığı kazanç gibi değildir soru sormanın kazancı. bu yüzden cevap vermek daha iyi kazanç sağlıyor bence özellikle hızlı ve yoruma dayalı sorularda.

2

cevap vermek daha kazançlı. yazdığınız cevabın uzunluğuna göre alacağınız ücret artar. ancak soruda gelir sabittir. bu yüzden tavsiyem cevaplara yönelmeniz. tabi aklınıza gelen, sitede bulunması gerektiğini düşündüğünüz sorularda sorabilirsiniz. ama dediğim gibi gelir sabit, bu yüzden kazanç planınızı sadece soru sormak üzerine yapmayın. ikisinden de olmalı profilinizde bana göre.

2

her soru sadece iki kuruş kazandırıyor fakat sorulara verilen cevabın uzunluğuna göre daha fazla kazanç sağlayabiliyorsunuz.o yüzden soru sormak fazla kazanç sağlamıyor cevap vermek daha kazançlı.