0

darryl: fıçı olan bu karakter de yakın mesafeci ama etkili atış yapıyor. süper saldırısı bull ile aynı. yıldız gücünde de süperi kullandığında 3.5 saniye boyunda %40 kadar daha az hasar alıyor.

penny: yaptığı atışlar düşmana çarptıktan sonra dağılır ve daha fazla hasar verir. süper olarak top bırakır ve top atışı yapar. yıldız gücünde de topu yok edildiğinde çılgınca atış yapar.

carl: yeni karakter olan carl kazmasını bumerang şeklinde atar, tek mermisi var. süper olarak hızlıca dönüp düşmana hasar verir. yıldız gücünde de kazması daha hızlı gidip gelir.

piper: uzun menzilci ve atışları daha uzun mesafede daha çok hasar verir. süper olarak bulunduğu yere 3 bomba koyarak kaçar. yıldız gücünde de çalılarda saklanırken maximum menzilde +400 daha fazla hasar verir.

pam: uzun mesafe dağınık atış yapar. süper olarak iyileştirme tareti bırakır. yıldız gücü olarak da düşmana değen atışları için kendi ve yakınındakiler 30 can sağlığı artar.

frank: çok yavaş hareket eden bu kişi uzun dağınık atış yapıyor. süper olarak düşmanı biraz donduruyor. yıldız gücü olarak da yendiği savaşcının gücünü 10 saniyeliğine çalar ve hasarını %40 artırır.

tara: uzun ve dağınık saldırıyor. süper olarak düşmanları bir çemberde topluyor ve yıldız gücünde de o çemberde taranın gölgesi oluşup o da savaşıyor.
bende bu karakterler var sadece, ayrıca bende olmayan 3ü efsanevi toplam 5 karakter daha var.

mortis: küreğiyle yakın mesafede düşmana saldırır. süper olarak rakiplerin canını çalar ve yıldız gücünde de yendiği savaşcı başına 1400 can sağlığı artar.

gene: uzun mesafeci ama uzun mesafede daha az hasar verir. süper olarak bir düşmanı yanına çeker. yıldız gücünde de yakınındaki arkadaşlarına saniyede 200 can kazandırır.

spike: atışları ileride dağılır ve neredeyse her yeri vurur. süper olarak düşmanları yavaşlatan ve hasar veren bir alan fırlatır. yıldız gücünde de o alan kendisine 500 can puanı kazandırır saniyede.

crow: zehir atan bu savaşcının saldırılarına yakalanan düşmanların canı birkaç saniye daha azalmaya devam eder. süper olarak uçup 360 derece atış yapıyor. yıldız gücünde de atışına yakalanan rakipler bir süre %10 daha az hasar verirler.

leon: uzun mesafeci ve süper olarak görünmezlik yapıyor. yıldız gücünde de o görünmez olduğu sürece daha hızlı hareket eder.

:)

0

supercellin yeni oyunu brawl stars, ülkemizde ve dünyada ilk günden beri birçok oyuncunun ilgisini çekmiş ve ben de dahil olmak üzere birçok oyuncuyla piyasaya güzel bir giriş yapmıştır :)
karakterlerin özelliğine geldiğimizde ise

shelly: uzun mesafe atışı yapabiliyor ama daha yakından daha etkili bir karakter. yıldız gücünde de süper saldırısı düşmanlara şok verir ve 2.5 saniye yavaşlatır.

nita: kısmen uzun mesafe atışı yapıyor, atışları daha geniş bir alanı kapsıyor ve düşmanı denk getirme ihtimali artıyor. süper olarak bir ayı salıyor ve yıldız gücünde de ayısı saldırdıkça kendisine ve kendisi saldırdıkça da ayısına 500 can puanı ekleniyor her saldırıda.

colt: ince şekilde uzun mesafe atışı yapıyor, ardarda mermiler atıyor ve süper olarak da duvarları bile delen atışlar yapıyor. yıldız gücünde de yürüme hızı artıyor.

bull: yakın mesafeci ve canı çok yüksek. çalıların aradan çıkıp adam öldürür genelde. süper olarak da hızlı şekilde kaçıyor yani boğa olduğu için süsüyor kısaca. yıldız gücünde de can sağlığı %40ın altına düştüğünde mermi doldurma hızı iki kat artıyor.

jessie: bu karakter de elektrikli silahıyla uzun mesafe atışları yapıyor. süper olarak da bir taret bırakıyor ve o taret düşmanlara saldırıyor. yıldız gücünde de jessie taretine saldırarak onun 800 puan canını yeniliyor.

brock: bu karakter roket ile uzun mesafe saldırıları yapıyor. süper saldırıda da bir alana birçok roket atıyor. yıldız gücünde de roketlerin parladığı yerlerde bir çember oluşuyor ve orada saniyede 300 hasar veriyor düşmanlara.

dynamike: bu karakter de dinamit patlayıcı atıyor düşmanların üzerine. süperde de daha büyük dinamit atıyor. yıldız gücünde de dinamitlere dokunduğunda zıplıyor yani duvarların üzerinden atlayabiliyor.

bo: bu karakter uzun mesafe ok atıyor 3er tane. süper olarak da mayın bırakıyor ve yıldız gücü de çalılıklarda saklanan kişileri diğer kişilere göre iki kat uzak mesafeden görebiliyor.

el primo: en sevdiğim ve 10seviye yapabildiğim tek karakterim bu. bu adam yakıncı ama çok etkili hasar veriyor ve canı da çok fazla. süper olarak rakibin üzerine atlayabiliyor ve yıldız gücünde de süperinde atladığı rakipler yanıyor ve saniyede 200 olmak üzere 800 can puanı kaybediyor.

barley: barmen olan bu arkadaş rakibin üzerine şişe atıyor ve süper olarak da bir alana toplam 5 şişe atıyor. yıldız gücünde de her atışında 300 can puanı kazanıyor.

poco: takım arkadaşlarına sağlık verebilen bu karakter uzun ve geniş alan saldırısı yapıyor. süper olarak takım arkadaşlarını iyileştirebiliyor. yıldız gücünde de normal saldırıları da takım arkadaşlarını iyileştirebiliyor.

rico: bu karakter uzun mesafeci ama mermileri duvardan sekebiliyor. süper olarak da mermileri birden çok kişiye hasar verebiliyor. yıldız gücünde de mermileri duvardan sektikten sonra +80 hasar veriyor.
devamı diğer mesajda gelecek :)