0

ben günde 5 6 tl kazanıyorum referans olduğum adam baya kazanıyor tabi benden 0.25 kuruş veriyor her 1 tl de ben referans kasmiyorum kısaca kazancım yok referansdan.

0

referans gelirleri çok düşük oluyor bence bu genel birşey.bunu atlatmanın en iyi yolu youtube yada dailymotion gibi video paylaşım sitelerinde güncel video yada paylaşımların altına yorum olarak paylaşmak yada fazla takip edilen kişilerin güncel videolarına yorum yaparak görülmesini sağlayabilirsiniz.burda önemli olan olabildiğince fazla kitleye ulaşmaktır.

0

hayır maalesef 1 lira bile değil sanırım referans kazancım

0

referans gelirim çok düşük çok fazla kazanç sağlamıyor malesef bu bakımdan ben kendim kazanç sağlamaya ve site de aktif olmaya çalışıyorum. burası güzel güvenilir bir site ve platform burayı beğeniyorum aslında girdikçe de keyif alıyorum hem bilgi edinmiş oluyorsunuz hemde kazanç sağlamış oluyorsunuz insanlara da tanıtıyoruz tabiki referans oluşturabilirsem de mutlu oluyorum.

1

maalesef şu ana kadar benim de kendime ait tek bir referansım dahi olmadı. o yüzden şu an için referans gelirim sıfır.maddelerin su içerisinde belki ben de kendime ait referansım da gelen kişiler olabilir belki onu referans sistemi sayesinde güzel kazançlar elde eden insanlar da vardır ancak ben bu konuda bir türlü başarılı olup siteye benim referansım da gelen kişiler çekemedim. bu sebepten gerçekten iyi üyeler getirerek güzel kazanç sağlayan insanlar var mı diye çok merak ediyorum.eğer bunu başarabiliyorlarsa nasıl başardılar bu da benim için büyük bir merak konusu. umarım ben de süreç içerisinde kendime referans bularak ekstra kazanç sağlayabilirim. gerçekten referans sayesinde de fazladan kazanç sağlayan kişiler varsa onları da burada mı ayrıca tebrik ediyorum.çünkü benim bildiğim kim varsa siteye referansıyla getirdiği kişilerden dolayı bir türlü yüzü gülmedi.gelen kişiler kazançları az buldukları için birkaç soruya cevap verip sonrasında ortadan kayboluyorlar ve siteye girmemeye başlıyorlar. o yüzden de onlarca referansı olan kişilerin bile kazancı az oluyor.zaten kimisi de kopya içerik yapmaktan dolayı ballanarak gidiyorlar ve referanslardan gelen ekstra kazançlar tekrardan düşmüş oluyor. ben de bu sebepten referans olayını birazcıkta şans işi olarak görüyorum. gerçekten çalışkan üyelere denk gelerek onları referans yapmak ve onun üzerinden kazanç sağlayabilmek oldukça zor ve şans gerektiren bir konu bana göre.

1

hayır maalesef. bana referans olan arkadaş hiç aktif değil.. iki saattir bana sadece bir kuruş kazandırdı. ben iki günde altı türk lirası kazandım şimdiye kadar.