0

valla çok fazla sistem var ve biz türkler olarak hep en kolay , en hızlı ve en çok kazandıran sistemleri bulmaya çalıştığımız için ve hep " nasıl olsa bu kazandırmaz " mantığı ile yaklaşıp hiçbir önlem almadan siteye bodozlama girdiğimiz için daha çok dolandırılır ve kandırılırız.

1

eğer sorumani gibi güvenilir bir site olursa internetten para kazanmak ve cep harçlığı çıkartmak gerçekten güzel bir şey çünkü insanlar artık iş bulamıyor ve en azından cep harçlığı çıkarmaya çalışıyorlar. özellikle de kadınlar evde oturdukları yerden soru cevaplayarak evlerine katkıda bulunmaya çalışıyorlar bence bu güzel bir şey özellikleri sitenin güvenli olması ve gerçekten para veriyor olması çok iyi bir şey insanlar böylece kendilerini iyi hissedebilirler.

0

ne düşüncem keşke daha çok site olsa da kazanç sağlayabilmek diye düşünüyorum ancka çoğu yalan heryer sahtekar dolmuş açıkcası böyle güzel güvenilir siteler neredeyse yok bu yüzden pek inanmıyorum ve pekte araştırıyorum açıkcası ama olsa iyi olurdu hem siteler kendileri kazanç sağlar hemde insanlara yardımcı olurdu biliyorsunuz ki ev hanımları ve işssizler öğrenciler çok bu memlekette doğal olarada paraya ihtiyaç duyan insanlar oluyor yaşamının her evresin de evet belki de bir ömür bu şekilde kazanılmaz ufak tefek paralar ile ama başka başka sitelerden vermiş olduğunuz emek karşılığı bir miktar da olsa kazanç sağlamanız iyi olur neden olmasın. hiç değilse boş oturmaktan daha iyidir aslında böyle sistemler siteler kurulsa olurdu. özellikle sorumani bu anlamda gerçekten iyi bir site dilerim devam gelir uzun soluklu olur. hem güvenilir olması hemde diyen n sistemin içeriği bakımından elverişli güzel ve bilgi düzeyin de olması güzel bana kalırsa enazından insanlar sadece para kazanmak için değil bir şeyler öğrenmek ve kendini geliştirmek için de bu siteyi ek olarak kullanabilir. bu bağlam da soru mani sitesi çok akılcı olmuş sorulan sorularla birşey öğrenmek bilgiye sahip olmak aynı zamanda para kazanmak güzel birşey. bunun yanında bir de sitenin güvenilir olması insanı siteye daha çok bağlıyor tabiki. sadece belki biraz kazançlar artırılabilir. çünkü çok uğraş gerektirdiği zamanlar olabiliyor. ama 3x kazanç gibi sistemlerin olması da güzel seçenek aslında.

1

valla kardeşim şuan internetten para kazandıran en güvenilir uygulamalar,birincisi sorumani sitesi ,ıkincisi ise hadi bilgi yarışmasıdır. kardeşim geçen gün hadi bilgi yarışmasından 20tle çekti. ben de iki kez kazandım. 99 krş. var.20tle olunca çekicem inşallah.