1

ben genellikle karşımdaki kişiye taviz vermemeye çalışırım eğer yeni tanıştığım biri ise. genellikle çekingen davranırım hemen ısınamma o kişiye. onunla biraz zaman geçirmiş olmak ve onu tanımak isterim. hemen açılma veya hemen herşeyimi paylaşacak kadar güvenmem yeni tanıştığım insanlara. daha çok kendim gibi yaklaşırım nasılsa o şekilde. taviz vermemeye çalışırım. kibar biriyimdir kibar davranırım. ancka başka bir kişiliğe bürünmem buna gerke yok çünkü ben ne isem o şekilde yansıtırım kendimi karşı tarafa.

1

taviz vermem taviz ve değer tanıdıkça oluşan bir yaklaşımdır.olması gerektiği kadar ilgi göstermek lazım yeni tanıştığımız kişilere.

1

yeni tanıştığım birine biraz mesafeli yaklaşırım . kendimi hiç olmadığım biri gibi göstermem . olduğum şekilde davranırım .kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok .

1

olduğun gibi yaklaşırım. biraz da olsa zayıf yönlerimi görmesine izin veririm bakarım ilerleyen zamanlarda zayıf yönlerimi kullanmaya çalışıyo mu çalışmıyo mu diye.

1

ben düzgün bir cevap yazmaya çalışırken arkadaşlar birer cümle ile % 5 e girme şansımı elimden aldılar. kusura bakmayın ama gerçekten sistemin saçmalığı :)

1

tamamen kişiliğimizi yansıtan bir soru. insanın karakterine bağlı olarak kendinden taviz vermesi de söz konusu olabilir veya kendisi gibi yaklaşması da. yeni tanıştığınız bir insana kendiniz gibi davranmanız hayattan gerekli tecrübeleri edinmediğiniz anlamına da gelebilir. bunu genellikle kendisi gibi yaklaşmış ancak kötü sonuçlar almış insanlar size gülümseyerek anlatacaklardır. kişinin kendinden taviz vermesi aslında büyük bir yük üstlenmesi demektir. çünkü bu ikili arasında gelişecek olan ilişkiyi daha en başında belirlemişsiniz demektir. seçeneklerden ikisini de yanlış bulsam da keşke ilkini her zaman başarabilsek görüşündeyim. iyi bir samimiyet dünyayı daha güzel bir yer haline getirebilirdi.

1

kendim olmak en güzeli yapmacıklığı sevmem.

2

kendinizden taviz veriyorsanız bile üzülmeyin. zaman geçip kimliğinizi buldukça yani yaş ilerledikçe ve kendinizi tanıdıkça korku ve kaygılar ortadan kalkıyor ve başkası için yaşamamayı, başkası için olduğundan farklı davranmamayı öğreniyorsjnur.

1

kendim olarak yaklaşırım. karakterimi sunarım.

1

kendin olmak en kolayı en temizi . mümkün olduğu kadar kendim olurum.