0

sinirlerimi yatıştırmak içinveya bastırmak için yapmış olduğum yöntem genelde kendimi sakinleştirmektir. yani kendimi sakinleştirmek öfkeni kontrol etmeye çalışmak belki sinirlerimin yatışmasını önleme için o an o ortamdan bulunduğum o yerden uzaklaşma ve kendimle kalmam gerekiyor. eğer kendimle kalmazsam fah fazla gergin ve sinirli olabiliyorum. biraz kendimle kalıp düşünmek bana daha çok fayda sağlıyor.

0

ben genelde sinirlendiğim de sinirimi bastırmak için sabır çekerim içimden sonra ağlarım yerine göre tabi yada beni sinir eden kimse ararım bağıririm yada elimde ne varsa duvara yada yere atarım telefonsa telefon yada başka şey hatta telefonu ikiye ayirmaya çalışırım ayrılmaz oda ben sinirlenince karşımdakine git derim gitmez yapışkan bir özelli vardır çünkü o yüzden daha çok sinirlenirim kendimi kaybederim kontrolümü saglayamiyorum ben sinir olunca bastiramadigim anlarda oluyor bazen sabır bile dua bile yetersiz kalıyor geçmiyor çünkü.

0

karşımdaki kişiye çok sinirliysem ve o an karşımda konuşmaya devam ediyorsa şuan çok sinirliyim sus diyorum şu zamana kadar susmayanına hiç rastlamadım benim gazabıma uğramaktan korktukları için mi o an afalladıkları için mi bilmiyorum ama öyle deyince susuyolar. yok eğer evdeysem ve yanımda olmayan birine sinirlendiysem ona bastıra bastıra küfür ederim dayanamıyosam arar konuşurum neden böyle bişey yaptın diye o an bağırıp çağırsam bile içimdeki siniri atmış olurum en azından. geçmediyse garip garip hayvan sesi gibi sesler çıkarırım bi süre sonra sinirlerim bozulur gülerim muhtemelen :d sigara içme şansım varsa sigara içerim müzik dinlerim dert defteri tarzında bir defterim var onu alır yazı yazarım ya da birini arar ona anlatırım sinirimi ve sebebini

0

karşımdakini sevdiğimi,değer verdiğimi kendime hatırlatarak.sevmiyorsam da sinirlerimi yatıştırmaya gerek görmem.ne gerekli ise yaparım.çünkü kolay sinirlenmem.sinirlendiysem karşımdaki suçludur.

0

kızdığım şeyi birilerine anlatarak içimi dökerim sayar dururum sonra sakinleşince ya halim diyerek allah'tan kendisi gibi yumuşak ve sakin olmayı isterim.

0

ben sinirimi daha çok yalnız kalarak, kendi kendime söylenerek, bazen müzik dinleyerek atıyorum.

0

sinirimi bastırmak için genelde ağlarım.

0

genelde kapalı alandaysam dışarı çıkarım dışardaysam içeri geçerim. elimi yüzümü yıkarım. içimden sayı sayarım

1

ayaktaysam otururum, oturuyorsam yatarım. :) soğuk suyla elimi yüzümü falan yıkarım.

derin nefes alırım, egzersiz yaparım falan filan. biraz günüme ve sinir dereceme göre değişebiliyor yöntemlerim.

0

ben sınırını bastırmak için oradan uzaklaşır , uzun uzun yürürüm . ben sinirlenince ağlarım ; kimseye zarar vermemek için .sık sık nefes alıp veririm . birşeyler fırlatırım öfkem geçsin diye bazen .bunları yaparım .

0

10a kadar yavaş yavaş saymak yada başka şeyler düşünmek.

0

içinizden sayın .
ondan geriye doğru , eğer geçmediyse de bulunduğun ortamdan çık kapalı alanda , dışarıya çıkın en azından iyi gelir.
su içebilirsiniz.
elini yüzünü yıkayıp daha sakin olabilirsiniz .

0

genelde yüksek sesle müzik dinlerim veya duvar cam gibi yerlere yumruk atarım ki karsımdakine zarar vermeyim diye sinirliyken bile başkasını düşünüyorum iste bu yüzden kaybediyorum