0

en son gelen bu ödemelerle telefonuma kontör yüklemiş bulunmaktayım. 39 tl çektim, paketim 30 tl ben 35 tl sini attım tabiki. 4 lirası hesabımda duruyor daha. bundan sonrakileri en az 50 tl yapıp da mı çeksem acaba. düğün sezonu yaklaştı malum, en azından kayda değer bir para yaparım da öyle çekerim kazancımı. ama bu ay kendimi biraz sıkmam lazım çünkü ağustos ayında hiç giremeyeceğim siteye. köye gidip fındık toplayacağım için internet çekmiyor. o yüzden 1 ay gibi bir süre internetten uzak bir hayat yaşayacağım. o yüzden bu ay para kasmam lazım.

0

buradan kazandığım parayla sinemaya gideceğim veya yemek yiyeceğim.eğer hiçbir düşünce olmazsa o hafta cüzdanıma koyacağım ve nereye giderse oraya gitmesini bekleyeceğim.bakalım daha hiç çekemedim,çektiğim zaman göreceğim

0

buradan kazanacağım paraları kumbarama atıp biriktireceğim.annemle beraber kalıyoruz.ben de evde tekim o da çalışıyor çünkü.ben de işte buralardan ufak ufak toplayacağım bu şekilde biriktireceğim.

1

okuyorum ve kursa gidiyorum. çalışacak zamanım olmadığı için aileme pek yük olmamak icin burdan ne kadar alabilirsem kârdır benim için.

1

çok fazla kazanamıyorum çünkü vakit ayıramıyorum eğer bir kez ödeme alırsam kulaklık alırım kendime

0

ben buralardan kazandığım paralarla hep kitap aldım… bir işte geçen aldığım ödeme ile arkadaşımla birlikte sinemaya gitmiştik, sinema sonrası da yemek yemiştik. bir işte öyle kullandım geçen seferki ödememi. ama genelde kitaplar aldım. sanırım kitap alımına biraz ara vermem gerek, çünkü okumadığım o kadar çok kitap birikti ki elimde. yani şuan ki limitimi de daha yeni ödeme talebinde bulundum. 50 tl ödeme talebinde bulundum bakalım. yani belki başka bir şey için kullanırım. kıyafet alışverişi için çıktığım oluyor belki bir kazak ya da bir tişört alırım belki o paraya. alacak çok şey var. ya da abimin nişanı için bir elbise almak için kullanırım. yani daha zaman var. 1.5 ay kadar. o zamana kadar da bir 50 lira daha yapar 100 liraya ulaşırım belki belli mi. :) :) o yüzden bakalım, çalışalım o zamana kadar. yapılacak o kadar şey var ki. illa ki harcayacak bir yer buluruz. sonuçta kim kime şuan oturduğu yerden para kazanıyor ki. gerçi bizimkisi de işte hiç yoktan iyidir durumu.

0

buradan kazanmış olduğum paralar ile genellikle kitap almayı tercih ederim veya başka bir ihtiyacımı karşılamayı isterim ayni herhangi birisinden biri. genellikle kitap alıyorum paramı o şekilde değerlendirmeye çalılıyorum ama ihtiyaçlarımı da karşıladığı oluyor tabiki.

0

sigarayı bıraktığım için bir kumbara yaptım.burdan bir gelir elde edersem onu da kumbarama atacağım.yıl sonunda güzel bir birikim olacağını düşünüyorum.