0

evet dershanelere giderek başarılı olan pek çok insan vardır lakin dershaneler başarıyı garantilemez. çünkü başarı için çalışmak önemlidir, azim ve devamlılık ister. bu süreçte iş kişide biter. bunun yanında dershaneler sistematik ders işler, kitap verir, etüt yapar. bunların düzenli olması güzel.

0

bence dersaneye gitmek üniversite yolunun açılması demektir çünkü okulda göremediğimiz bilgilerin çoğunu dershanede görebiliriz okulda hocalarımıza soru götüremeyiz ama dersanedeki hocalara ne kadar soru götürürsek götürelim hepsini çözme yeteneğine sahipler çocuğun öğrenmesine daha çok çaba harcarlar

1

dershane bireye tek başına fayda sağlamaz, dershanelerde pekiştirmiş olunan bilgiler sürekli tekrar etmek gerekmektedir. dershaneler bilgilerin pekiştirilmesinde ve bol bol soru çözülmesine olanak sağlayan kurumlardır.

0

bir insanın içinde çalışma azmi varsa eğer gerçekten başarmak istiyorsa ve başaracağına inanıyorsa belirlediği hedefe ulaşmak istiyorsa dershaneye gerek yoktur. dershane kimsenin beynini açıp da içine bilgi yerleştirmez. sen dershaneyi belirlediğin hedefe ulaşmak için bir yardıncı olarak görebilirsin. bu şekilde başarı sağlayabilirsin.