0

kredi çekip ev almak tabiki. bir insan ne kadar kira ödeyebilir ki? arkasında bıraktığı yavrucaklarına sıcacık bir yuva bırakmak ister her bir ebeveyn. en azından bu ev benim diyerek istediğin bir yeri keyfine göre düzenleyebilirsin. evine bir şey yaptırmak istersen insanlara gidip rica da bulunmazsın. krediye girmek büyük cesaret ister ama sonu özgürlük..

0

kira surekli odenir ve mecbursun odemeye sonu yok,garantisi de yok.ev sahibi onceden haber verip esyalarini topla su tarihe kadar vaktin var diyip ansizin cikagelebilir. ev almak daha mantkli kredi cekip.aylik gelirin bellidir ayirabilecegin para bellidir bir odeme plani cikartip bu plana gore belli bir sure kira gibi o tutari odersin ve o sure dolduktan sonra inanilmaz derece rahatlarsin,bir daha kira ev kredisi dusuuncen olmaz. fakat insan dogasi geregi acgozlu bir varlik oldugu icin ve bizim milletimiz de para harcamayi sevdigi icin,ev biter yeni bir sey bulursun para harcayacak. ama ev almak her zaman daha mantikli ama herkes alamiyor bazilari kiraya katlanmak zorunda kaliyor onlar da nereye kadar goturebilir bilmiyorum.

0

evet bence mantıklı çünkü direkt oraya yatirirsin ve borcunun ne kadar olduğunu bilip kendini ona gore ayarlar.

0

kira her ay ödenmektedir ve sonu yoktur, eğer kişinin aylık kazancı belli bir miktar para ödemeye yetiyor ise bankadan kredi çekip ev alması en uygun seçim olacaktır. her ne kadar banka faizleri yüksek olsa alınan ev borç bittikten sonra kendisini fazlasıyla amorti edecektir.