1
0

ben öyle yemek seçen biri değilimdir. sofrada ne varsa yerim. genelde yemekleri kendim yaptığım için zaten hiç sıkıntı olmuyor bu konuda. sevmediğim tek yemek bamyadır herhalde. onun dışında çoğu kişinin sevmediği karnabahar, brokoli, mantar gibi yiyecekleri bayıla bayıla yerim.

0

evet çok secerim. herşeyi yemiyorum ,özellikle et balık bu tür şeyleri hiç sevmiyorum geneldede yemiyorum

0

kesinlikle sofrada yemek seçerim.bir kere bilmediğim hiçbir yemeği yemem."bir kere tat ya benim hatrım için." bile deseler asla. ahtapot ,karides,midye,karides benzeri bir şey varsa asla yemem.mantar ve bamya varsa kesinlikle yemem. çok acılı olan hiçbir şeyi yemem.

0

pek secmem.ne bulursam yerim.ama sevmediğim şeyleri pek yemem.

0

evet softada yemek seçiyorum. özellikle içinde patlıcan ve kabak olan yemekleri hiç sevmiyorum.

0

genelde yemek ayırt etmem yemeğe katılan pişirilmiş soğan ışında hemen hemen birçok yemeği yerim soğanı ayrı olarak yerim o ayrı ama kesinlikle yemeğe katılmayacak öylede enteresan adamım işte...

0

keşke seçmesem her gıdayı tatsam da vitaminsiz kalmasam ama maalesef seçiyorum. soğan ve pırasayı sevmem ve bunların girdiği yemekleri yemem. aklınıza gelebilecek soğanlı her türlü yemeği ben soğan yerine biber kavurarak pişiririm kendime. evde benim için ayrı yemek pişer. hangi tür yemek yapılacaksa aynı yemeğin biri soğanlı, biri biberli olarak pişer. bir de kırmızı eti sade yiyemiyorum, yemeklerin içinde de yiyemiyorum. yalnızca baharatlı köfte halinde yiyebiliyorum. kırmızı et, soğan ve pırasa dışında her türlü yemeği yerim. özellikle sebze yemeklerine bayılırım. kimsenin sevmediği brokoliyi karnabaharı bile çiğ ya da haşlanmış fark etmez yerim.

0

evet seçiyorum ama öyle fazla bir yemek seçme olayım yoktur. işte karnıbahar ve brokoli ile yapılan hiçbir yemeği yemem. pırasayı da yemezdim aslında ama annem bir pırasalı börek tarifi almış. pırasayı öyle yemeye başladım. yoksa yemeğini kati suretle yemem. lahananın sarmasını ve turşusunu yerim ama kabuskasını yemem mesela. kara lahana da öyle. sarmasını yerim ama karalahana çorbasını evmem. tek sevmediğim çorbadır kendileri. yoksa başka yemediğim çorba yoktur. yani benim yiyemediklerim bu kadar. bunları ayırırım yani..

0

alasini secerim.benim yedigim yemek disime gore olacak,lezzetli olacak.yoksa yemem ac yatarim yine de yemem.yatmisligim var.hem de bir kac gun (: