0

evet, ben defalarca odeme talebinde bulundum ve defalarca hesabima yatti o para. siteye güçlenebilirler cok rahatlikla buradaki arkadaslar. yani ilk zamanlar pek mantigini cozemeseler de zamanla siteye alistiklarinda daha fazla odeme bile alabilirler.

1

ben bu sitede sadece 1 defa ilk katıldığım zaman nasıl 25 tl'ye ulaşınca talepte bulundum daha sonrası 30 tl veya 35 tl biriktirip öyle ödeme talebinde bulunuyorum aslında daha fazla yapmak istiyorum ama paraya ihtiyacım olduğu için ya 30 ya 35 tl yapıp öyle ödeme talebinde bulunuyorum çünkü öyle daha çabuk para elime geçiyor. günümüzde geçim derdi zordur ben de az da olsa çocuklarım okula gidiyor az bir okul harçlığını da karşılaşsam o da benim için çok iyi olur çünkü biz kirada oturuyoruz ve eşim asgari ücretle çalışıyor 3 tane çocuk var ikisi okula gidiyor birisi daha küçük yani ben de sadece evime ve çocuklarıma katkıda bulunmak için burada para kazanma ya çalışıyorum. ve nasıl 30 ya da 35 olunca ihtiyacım olduğu için talepte bulunuyorum.

0

bana daha nasip olmadı ama bakalım en umarım bizde çekecek duruma gelebiliriz ahaha :)

0

ben bu siteden toplam 66 tl para çektim bile, şu an ise 18 tl civarı bir birikmiş daha var

0

ben de burada 2 defa çekme talebinde bulundum 25 ve 43 tl tutarında ödeme aldım bundan sonraki ödeme alma günüm ise şu an belli değil bakalım duruma göre değerlendireceğim ama herkes bilmeliki kimsenin parası burada kalmaz hesabına yatar.

0

benim şu ana kadar bu siteden toplam kazancım 185 lira 4 kere ödeme aldım. toplam 165 lira ödeme almış oldum.site ödemeler konusunda çok başarılı bir site, ben daha önce hiç bir internet sitesinde böyle ödeme yapalım bir site görmedim. gerçekten bu yüzden sorumani ekibine teşekkürler.

0

ben daha hiç cekim yapadım umarim kisa sürede elde ederim biraz para

0

daha nasip olmadı inşallah nasip olursa bende talepte bulunacam ama daha çok var işte bol kazançlar sana sen gene yapmasn sıra bende ve bizlerde işte ben kaç günde yoktum burda olsaydın yapardım inanıyorum çok zor değil yani bütün gün evde boş boş otryorum zamanınızı buraya harciyarak yapılır yani 1 haftdr yokum hemen hemen olsaydım yapardım :)

0

benim daha 15 yeni olacak. 25 olunca hemen talep edeceğim. sonrasında belki 50 lira yapana kadar talep etmem. aslında sabredebilsem 1 ay kadar biriktirip öyle çekmeyi isterim. o şekilde daha çok işime yarar ancak bakalım. ilerki günlerde gorecegiz.

0

benim az bir miktar sonra inş cekim basvurusu yapcam

0

25 tl olduğunda talep ettim ve aldım 200 300 olana kadar alamayı dğşünmüyorum

0

para çekme talebinde mı bulundun?