0

malesef verdiğim durumlar oldu zorla mecburen elimde taşımamak için almak zorunda kaldım devletin para kaldırmadığı tek bir poşet kalmıştı onuda yaptı ya pes vallahi yakında ambalajlı ürünlerede para alıcaklar onları nasıl satın alıcaz merak ediyorum vallahi durum çok vahim kimseden ses sedada çıkmıyor ...

0

evet birçok kes poşete para vermek zorunda kaldım

1

poşete para verdim tabi ki. siftah yapmadan olmaz. illaki bir gün verecektim. ömür boyu bir tane bile poşet almadan devam edecek bir vatandaş olduğunu sanmıyorum. bir şekilde hazırlıksız yakalanıyorsun ve poşet almak durumunda kalıyorsun. ama en fazla 4-5 defa almışımdır. hepsinde de alışverişe planlı gittim. bu yüzden yanımda hep bez torbalar vardı.

1

henüz öyle acil bir ihtiyacım olmadı. çantamda katlanabilir alışveriş çantası taşımak adetimdir. o yüzden bu uygulamada pek zorlanmadım. kıyafet alışveriş yaparken bile ona sığmayı becerdim. daha sonrasında bir kıyafet mağazasına daha girdik ve anlaşılan burada sığmam poşete para vereceğiz dedim. daha sonrasında kağıt torbalara kondu alışverişim ve para alınmadı. alternatifler bu şekilde olursa daha doğa dostu olur bence.

0

evet poşetlere para vermişliğim oldu benim. en son bugün verdim mesela.