0

evet yapiyo hem iş hem okul derken baya yogun bir gun geçiriyorum ve ancak uyuma zamanım geldiğinde vakit bulabiliyorum bazende okuldayken giriyorum ama surekli yorum yapma çabası içindeyim seviyorum uğraşmayı ve kazanc elde ediyorum bos yerede değil ama surekli surekli girerim geliyo aklimdan hep bu geciyo en sonunda dayanamayıp girdigim zamanlarda oldu görünüşe göre bağımlı değil bayagi bagimli olmuşum ama mutluyum

0

ben ilk kullanmaya başladığımda bağımlılık yapmıştı ancak daha sonra kayboldu. artık ara sıra giriyorum kendime belirlediğim kadar cevap veriyorum ve çıkıyorum.

0

hayır bağımlılık yapmıyor ama eğer para kazanmama aracı olursa daha çok istifade edebilirim. verdiği reklamlar da ahlaka aykırı olmazsa takip etmeyi ve yazmayı düşünüyorum. şu ana kadar olumsuz bir şey ile karşılaşmadım o yüzden yazılarımı arttırmayı düşünüyorum.

0

bir kaç gün önce tesadüfen rastladım sorumaniye ve gerçekten bağımlılık yapar hale geldi.

0

yani. guzel bir site. giremedigim zamanlar ya da girmedigim diyeyim. cunku son zamanlarda bile isteye girmedim. neyse iste giremedigim ya da girmedigim zamanlarda aklim burada oluyor. en azindan gun icinde iki soruya cevap yazsan bile birkac kurus birsey kazanabiliyorsun cunku. bu anlamda gayet guzel bir site. ve ayrica sorulan sorular dahilinde yeni seyler ogrenebiliyoruz. yani bende de bagimlilik haline geldi. canim siteye girmek istemese bile en azindan bir iki birsey yazip cikmak güzel oluyor.

0

yani bagimlilik yapiyor. hele de para kazanmaya odakli oldugu icin cogu kisi daha cok giriyor.

1

sorumani ilk günler bende bağımlılık evet yaptı ama artık çok değil. zira uzun cevaplar yazıp 3 kuruş kazanmak gözlerimi yormama değmiyor. ama seviyorum yine de günde bir kere girip bir kaç soru cevaplayıp çıkıyorum.

0

bende de biraz bağımlılık yaptığı oluyor alıştıkça gün içerisinde giresim geliyor takip edesim bakasım geliyor ister istemez dışarı çıktığımda falan aklımda kalıyor tüh be bugün yapamadım gibi düşündüğüm oluyor evet bağımlılık yapıyor ancak gerektiği yerde de bırakmaya çalışıyorum.

0

eğer işin yoksa elinin altında internet te varsa evet içinden bir şey dürtüyor kalk bir şeyler yaz şuraya falan diye. sosyal medya dan falan daha keyifli ama.