0

2x kazanç hakkında fikrim yok. keşke o zamanlarda bu sitede yazsaymışım diyorum. çoktan kayıt olduğum halde şimdiye kadar burada yazmadığıma o kadar üzülüyorum ki, resmen vakit kaybı olmuş. bir de paramı çekebilirsem bu sitede daha fazla aktif olacağım. çünkü kazançlar gerçekten adil ve makul geliyor bana buradaki.

0

ben arıyorum mumla..çünkü ben buraya geldiğimde o çoktan bitmişti.çok üzüldüm denk gelemedim diye..keşke yeniden yapsalar.

0

benim şansıma ben siteye kayıt olduğum gün sitede 2x kazanç etkiliği sona ermişti. ben denk gelemedim yani ondan sonrada bir daha bu etkinlik yapılmadı.

0

en son yapilan bu etkinligin uzerinden bir ay gecti. nasil arıyorum ama bu etkinligi. anlatamam. yani bu kadar yaziyoruz ve az kazaniyoruz ya. o kadsr ugrasmaya az kazanmisim diyorum. keske iki kati kazanc etkinligi olsa da kazancimi biraz arttirabilirim diyorum. umarim site yonetimi yakin zamanda iki kati kazanc etkinligini getirirler siteye.

0

bir an önce bı daha yapılsa keşke ya o zaman insanın daha çok yapması geliyor daha çok motive oluyorum hızlıca ve daha çok cevap veresim geliyor ve para miktarı da biraz daha hızlı artınca insan mutlu olup çok çabalamaya başlıyor iki kat kazanç istiyoruz

0

en son yapılan 1 mart'ta bitti iki katı kazanç. ama tekrar yapılsa çok güzel olacak. hem site içerisinde aktiflik artıp sitenin kazanmasını sağlanacak hem de burada para kazanmaya çalışan arkadaşlar olarak daha fazla kazanç elde etmiş olacağız. keşke yapsalar yine. ama gerçi 2x kazancı yine yapıyorlar, 3 aydır yarışma yapılmıyor. 2 günlük kısa bir yarışmada yapılabilir.