0

gerçek bal tamamen donmayan baldır eğer bir balın gerçekliğini test etmek istiyorsanız plastik bir kabın için buzluğa koyun 12 saat sonra çıkardığınızda tam anlamıyla donmuş işe bu bal sahte karışım baldır fakat donamamış hala biraz daha olsa akışkanlığı var ise o bal gerçek baldır tabii ki bunlar duyumlarımdır en iyisi en güveniliri ve en iyisi tabiki de labovutar ortamında yapılan araştırmadır.

1

bunun için birçok yöntem var fakat bunların da pek bi ayırt ediciliği yok, en iyisi ve en güveniliri laboratuvar ortamında araştırtmaktır. diğerleri yine de tutarsız olabiliyor

1

valla gerçek bal sekerlenir falan diyorlar ama adamlar artık o kadar profesyonel sahte bal yapıyorlar ki balın gerçek olup olmadığını anlamak için laboratuvar ortamında test edilmesi gerekir.

1

balın doğ-al olup olmadığını normal şartlarda anlamak neredeyse imkansızdır. bu daha çok bunun için kullanılan sistemlerle anlaşılabilir. öyle ben bala bakayım doğal mı değil mi yada bir tadayım hemen anlarım gibi söylemler yalandan başka bir şey değildir. ya aldığın kişiye çok güveneceksin yada gidip balı kontrol ettireceksin.