0

evden taşınırken eşyaların zarar görmemesi bakımından iyice korunaklı hale getirilmelidir, eşya listesi hazırlanarak taşınma planı hazırlanmalıdır. üzerinize ait olan su, doğalgaz ve elektrik abonelerini taşınmak üzere olduğunuz eve nakledilmesini talep etmelisiniz.

0

öncelikle koltuk takımı olsun veya kanepeler olsun dikkatli olmaları konusunda çok dikkat ederim diğeri ise mutfak eşyaları çok kırılgan oldukları için çok çok dikkat edilmesi gereken eşyalardır çünkü pahalı şeylerdir bunlar

0

ev taşırken eşyaların kırılır olup olmaması oldukça önemlidir yani eğer kıralcak eşya var ise, bunu kırılacak diye ayırmak ve yazmak gerekiyor kolileri üzerine dikkat etmek gerekiyor aksi taktirde eşyalarınız zarar görebilir ev taşırken dikkatli yerleştirmek ve dikkatli bir şekilde sarıp sarmalamk gerekiyor eşyaları birde çok ağır olmaması için dikkat etmek gerekiyor. taşınırken eşyalarınız arar görmemesi için dikkatli taşımak ve herşeyi düzgünce kolilemek gerekir.

0

ev taşırken hangi eşya nerede onu belirlemek için ayrı ayrı kutulara koymak gerekir üzerine yazılar yazıp ne olduğu belirtilmelidir. kırışacal eşyalar iyice sarılmalıdır. koliler güzelce bantlanmalıdır. taşınma sırasına göre araca konmalıdır.