0

insanların benden korkmalarını istemem. ancak herkesin beni sevebileceği kadar karaktersiz değilim.

0

herkesin sevdiği bir insan olmak,
insan güzel ahlakla insan olmak için yaratılmış tır.

0

neden insanlar benden korksun ki sevip ve saymak varken benden korkulmasını istemezdim. benden korkarlarsa rahat konuşamazlar yanımda rahat hareket edemezler. en küçük şeyi bile söylemeye cesaret edemezler. arkamdan iş çevirirler. sürekli laf ederler. istemezdim korkulmasını. sevilmek daha güzel tıpkı sevmek gibi. sevgilerini kazanırsam yanımda rahat olurlar arkamdan iş çevirmezler. oyun oynamazlar. sevip sayarlar. samimi olurlar. eğlenerek vakit geçiririz. korkarsalar rahat olmazlar. gizli kapaklı işler yaparlar. tabi yani bazıları kendilerinden korkulmasını sayılmak için veya sözüm geçsin düşüncesiyle istiyorlar. kolay bir şey değil tabi ki herkes tarafından sevilmek. içinden geldiği gibi doğal olmak gerekiyor. kendin olman gerekiyor. korkarak bir şey olmaz. hiçbir faydası da karı da yoktur. sevgi her zaman daha güçlüdür. daha güzel bir duygudur sevgi.

0

senden korktukları için yanında olanlar kara günde yanında olmaz o yüzden sevilen olmaya çalışmak icin uğraşmak gerek

0

herkesin sevdiği biri olmak güzeldir. herkesin korktuğu birisi olduğun zaman insanlar senden korktuğu için yanında olurlar ama seni severlerse her zaman yanında bulunurlar.

0

insanların korkup benden kaçmasını asal istemezdim ama herkesin beni sevmesini isterdim çünkü insanların saygısını ve sevgisini kazanmak özellikle yirmi birinci yüzyılda imkansız gibi bir şey bir insandan bir şey istediğimde isteksizce korkarak yapması fazla anlamsız ama sevgiyle isteyerek istekle yapması kadar mutlu edene bir şey daha olamaz

0

sevgi, korkudan büyüktür bence. o yüzden herkesin sevdiği biri olmayı tercih ederim. ama bunun yanında saygı duyulsun da isterim. herkese korkularının üzerine gitmesini, onlarla baş etmesini tavsiye ederken korkulan biri olsam çelişkili ve gereksiz olurdu zaten.

0

herkesin korktuğu biri olmak isterdim. anneme zarar vermesinler diye benden korksunlar isterim her zaman. beni sevmesin kimse umrumda da olmaz açıkçası.. o yüzden herkes benden korksun. en iyisi o bence.

0

eğer herkesin korktuğu biri olursam,insanlar arkamdan iş çevirmeye başlar.yüzüme karşı yapmacık olurlar.sırf korkuları yüzünden asla samimiyetlerini hissedemem.lakin insanların sevdiği biri olursam o içten gülüşleri ve yürekten gelen samimiyeti hissederdim.sevgi dolu bakışlar ve gerçek dostlar olurdu.sevgi olunca saygı da olurdu.bir şeyi yaptırmak istesem korkuyla bi manası olmazdı ama sevgiyle olunca her şey daha anlamlı bir hale gelir.bu yüzden insanları korktuğu değil sevdiği biri olmak isterdim.