0

hayır istediğiniz kadsrcevap verebilirsiniz her soruya. öyle bir kota veya herhangi bir sınır yok burada. istediğiniz kadar soru sorabilir ve cevap verebilirsiniz. sadece sitede çok fazla soru oldupu zaman beyin bedava sistemi açıldığında herkes bir süreliğine soru sormuyor o soruları cevaplamak durumunda kalıyor böyle zamanlar da soru sorulmuyor onun dışında istediğiniz soruyu sorabilir isteğiniz soruya da rahatlıkla cevap verebilirsiniz. böyle bir sınırlama yoktur. 1 soru veya 2. soru gibi siz yapmak istediğiniz kadar cevap yazın her soruya ayrı ayrı.

0

sorumanide sorulara istediğimiz kadar farklı farklı cevaplar yazabiliyoruz bunda bir sınırlama yok ancak hesabınız uzaklaştırılabilir mi bilmiyorum. bunun hakkında herhangi bir yorum yapıldı mı? ben yapıldığını görmedim. bu yüzden dolayı bilip bilmeden bir şey yapmayalım vallahi gider emeklerimiz boşuna :d.

0

tam ben yanlışlıkla bir soruya iki cevap vermiştimki bu soruyla karşılaştım heralde sorun olmaması lazım diye tahmin ediyorum

0

hayır her soruya istediğiniz kadar cevap verebiliyorsunuz ben herhangi bir sınırlama ile karşılaşmadım bu güne kadar. siz gün içerisin de ne kadar yapmak isterseniz o kadsrspruya cevap vermek veya bri çok soru sorma hakkına sahipsiniz diye biliyorum ben ki zaten bunuda verdiğimiz cevaplardan biliyoruz. istediğiniz kadar cevap verebilme hakkınız var. sadece yazı boyutu aşırı uzun olduğu zaman bir kota var sanırım belli sınırlama da bunun dışında herhangi bir kota veya sınır yok bildiğim kadarı ile.

0

bu ve bu tür konuların kesinliğe ve açıklığa kavuşturulması gerekli ki insanlar da boşa emek harcamasın fakat burada bilinen istenildiği kadar cevap hakkı olduğu, çünkü cevapladıktan sonra tekrar yanda cevaplama seçenekleri sıralanıyor. yani istenildiği kadar ne kadar soru varsa cevaplama hakkınız oluyor.

fakat bu sorunun burada sorulması bile demek ki konunun açık olmadığını sürüncemede bırakıldığını gösteriyor, oysa her kural kesin olarak bilinmesi gerekiyor. sitenin kullanıcılarının zaman ve emek verdikleri durumun ne olduğunu bilerek hareket edebilmeleri emeklerin heba olmaması açısından, bilgilendirilmeleri gerekiyor.

bilgilendirme eksikleri var.

site kuralları hakkımızda yazısı vs eksik

0

bende tam bilmiyorum ama sanirim cevap kisitlamasi yok diye biliyorum bende denemedim hic para yonunde belki dusuk olurmu diye bunu sormak lazim bencede karsina ikinci kez bu soru cikiyorsa baska cevaplar verebilecegini dusunuyorum bence ama farkli sorulara farkli cevaplar vermek daha mantikli bence.

0

sorulara cevap vermek ile ilgili bir kısıtlanma olamadığını biliyorum.

1

sınır yok galiba. pek dikkat etmedim ama bir cevap yazdıktan sonra bir daha cevaplama butonu varsa elbette daha fazla kez cevap yazabilirsin demektir.

1

faruk nerelisin sen doğulu olduğunu yazmışsın

0

bence bir soruya ayrı ayrı 3 cevap vermek yerine tek cevapta hepsini birleştirerek yazmak daha mantıklı geliyor. böyle bir kural var mı bilemiyorum ama yasak olabilir. ya da kazancı olumsuz etkileyebilir

0

bunun cevabını bende merak ediyorum ama birden fazla kez cevap verince kuruşlarda düşüş fark ettim ben.

1

istediğin kadar cevap verebilirsin sorun olmaz. bana sorarsan bir cevap ver uzun yaz yeterli.

1

bildiğim kadarıyla bu konuda herhangi bir sınır bulunmuyor?