0

youtube' içerik üreten insanlar gününün gereksinimini karşılıyor. önceleri televizyonun karşıladığı video izleme etkinliğini şu anda youtube karşılıyor. bu konuda youtube daha emekleme aşamasında. yani youtubelar bu konuda daha çok içerikler üreteceek ve teknoloji çağının henüz ilk tabiri caizse ilk ekmeğini yiyenlerden.

0

youtuber'ların en fazla 10 sene daha iş göreceğini ve ardından insanların daha farklı görüşler ve bakışlar içerisine girip farklı site arayışlarının olacağını daha farklı şeylerin ortaya cıkacagını ve insanların bunlara yönelecegini düşünüyorum.

0

her işin belli iniş çıkışları mevcuttur youtuberlerinde belli bir süre sonra zamanı dolacak ve meşhur olduklarından dolayı başka işlere yönelecekler

0

yotubenin tabi geleceği var. şuan insanlar dizi film hep yotube üzerinde izliyor. yotube çocuklar için büyük bir ilgi. annesi yemek yedirmek için ya da bir çok şey yaptırmak için yotube kullanıyor. yotube bir günde bence binlerce insan kullanıyor.

0

bana göre youtuberların geleceği vardır. youtube'u bırakmadıktan sonra da izleyenler olacaktır onları bıraktıktan sonrada geri dönmesi için gelenlerden de prim kasarak yüksek bir abone sayısına doğru artabilir. bunu geçtim, mesela günümüz türkiyesinde en büyük youtuberi enes baturdur. şu an yaklaşık 10 milyon aboneye doğru gidiyordur ve videolarının hepsi 1 milyon izlenmeyi ve 10 bin beğenmeyi geçmiştir. türkiyenin en büyük kanalının youtube kanalını bırakacağını sanmıyorum. zaten adam aylık binlerce yüzbinlerce lira para kazanıyor. bırakmadıktan sonra takipçileri gelmeye devam eder zaten :). her youtuber için geçerli bu bu arada.

0

youtube algoritması youtuber i üstte tuttuğu sürece youtuberler bu işin meyvesini yiyecektir diye düşünüyorum.

0

televizyon dünyası neredeyse iflas etmek üzere, yerini youtube platformu alacak. ünlü youtuberlar kaliteli içerik üretip, kendilerini sürekli yenilerlerse ben hep var olacaklarını ve bu konuda gelecekte hiç unutulmayacaklarını düşünüyorum.

0

kesinlikle var ben youtuber pek sevmem ama dünya artık televizyondan koptu bence ve internet durduralamaz gibi geliyor . inşallah internette karşılaşacağımız insanlar bize yardımcı olur ve geliştirir. youtube de şöyle bir seçenek var ne istersen o ve bu da çok güzel bir his ve bu his insana güç veriyor

0

bence youtuberların geleceği yok.nedeni ise zaten çoğu kişi youtuber yeni başlayan bir kişininde büyümesi çok zor.bir gün yaşlanacaksın 30 yaşına geldiğinde heves felan kalmıyacak.bide büyümemiş bir kanalsan hiç heves kalmaz.

0

geleceği olmasa bile şuan için kazandıklari paralar geleceğini garanti almasına yetmiştir. çok yüksek mevlâlarda para kazanıyorlar kısa sürede ve çaba sarf ediyolar mi bu konu tartışmaya çok açık.

0

ben bir gelecekleri olduğunu düşünmüyorum hani şu şöhret diye birşey vardır ya buda o hesap yani. şöhret bile kısa sürede biyen birşey yani insan bir süre sonra eskisi gibi gündemde olmuyor internet dünyası da böyle bir süre takip edilirsiniz ancka bir süre sonra bir sonunuz olmaz yani bu tür şeyler bana göre geçici şeyler siz bugün bir internet fenomeni olup milyonlarca lira kazanın bundan bir kaç sene sonra unutulup gideceksiniz hiçbir şey öyle uzun soluklu olmuyor yani bir yerde unutuluyorusnuzbben ben öyle düşünüyorum bu bakımdan da ister youtuber olun ister internet fenomeni olun ister ünlü olun bir şey farketmiyor bir süre sonra unutuluyorusnuzbben.

0

tm tekrar tekrar bakan insana aşık insan denir mi ya da arama yapabilirsiniz merhaba 5 merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim için çok teşekkür ederim canım benim ya da arama yapabilirsiniz merhaba 5 merhaba ve bu yüzden de bir şey yok ki benim benim benim izim var mı acaba diye düşünüyorum ama bu sefer de ben de seni çok seviyorum ya da arama yapabilirsiniz merhaba 5 merhaba ve bu yüzden çok kirli merhaba için de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok kopyaladığınız metin otomatik olarak burada görünürkopyaladığınız metin otomatik olarak burada görünürler bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim ben de çok önemli olduğunu bilseydiniz bir de ben seni hiç sevmedim

1

youtuberların internet alanında ve televizyon dünyasında illaki gelecekleri vardır. hiç yoktan televizyonda programlara çağrılıyorlar, röportajlara katılıyorlar, film çekiyorlar, reklamlarda oynuyorlar falan. bunlarda getirileri gayet iyi olan sektörlerdir. bence bu yolda daha da iyi adımlar atacaklardır.

0

kesinlikle var çünkü eğlence bilim bilgi hiçbir zaman bitmez youtube dışında her sosyal medya biter ama burası bitmez dolayısıyla bu işle uğraşan insanlar gerçekten geleceği parlak insanlar diye düşünüyorum ben

0

bence youtuberların geleceği vardır. çünkü youtube bizim gördüğümüz zamanda az kişinin yaptığı ve abone sayılarının çok yüksek olmadığı zamanlardayken şimdilerde milyonlarca kişi takip ediyor ve çok yüksek paralar kazanıyorlar. ayrıca film sektörüne giriyorlar, programlara katılıyorlar. birde televizyon eski popülerliğini kaybettiği için ünlüler bile bu ortama girmeye başladı. insanlar istediği yayınları açıp, istediği kişileri keyifle izleyebiliyor. bu yüzden youtube daha daha popüler olacaktır hatta.