0

pek dikkat etmem ben öyle özelliklerine. sadece ekranı ne kadar büyük olursa benim için o kadar iyidir. çünkü oradan bazen televizyon film falan izliyorum büyük olması iyi oluyor.

1

şarjına,
kamera özelliklerine,
ses sistemine,
arıza durumlarına.

-1

cep telefonu aldığım zaman öncelikle kamerasına dikkat ediyorum hele güzel fotoğraf çekiyor mu çekmiyor mu fotoğrafları net geliyor mu önce ona bakıyorum sonra internet hızına bakıyorum hele interneti hızlı mı yavaş mı diye öyle alıyorum.

0

cep telefonu alırken ilk dikkat ettiğim şey kamerası ve tasarımı kamerası benim için çok önemli kamera bayağı bir önemli benim için çünkü ben fotoğraf çekmeyi video çekmeyi çok seviyorum o yüzden şu anda huawei p20 lite kullanıyorum daha fazla param olsaydı huawei p20pro pr alırdım daha da param olsaydı yeni çıkacak huawei p30 pro alırdım ya da huawei mate x sonra bakacağım şeyler işlemcisi ram i sonra bataryası bataryası 3000 amper den fazla olacak kamerası full hd cekecek ağır çekim video 400 500 fps ten fazla yapacak ilk baktığım özellikler bunlar işte benim diyeceklerim bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana.

0

fotoğrafı nasil cektiğine. çektikten sonraki fotograf cozunurluğune ve depolama alaninin fazla olmasina rengine menusune dikkat ederim. asla cok sey biliyormuscasina yazmadim cunku bilmiyorum. telefonu en cok kullanan ve elinden dusurmeyen insanlardan biriyim ama pek bir bilgim yok. bakınca hosuma gidiyorsa ve fotografi iyi cekiyorsa alirim heh bide ekranida buyuk olsun ya...

0

şarj ömrüne, kamera kalitesine, elde tutuluşuna falan dikkat ediyorum genellikle. elimde kalas gibi duran telefonları sevmiyorum bu yüzden daha çok küçük boyutlu telefonlara yöneliyorum.

0

fotoğraf çekim kalitesine, hafızasına, görüntüsüne ve tabii ki bütçeme uygun olmasına önem gösteririm.