0

valla şu aralar biraz fazla paraya ihtiyacım var. çalışmak da yetmiyor artık türkiye şartlarında maalesef. her boş vaktimde buradayım ödemeler yapıldığından beri. şu sıralar aklımda bazı şeyler var ve bunlarda ancak maddi açıdan beni zora sokabilecek şeyler. o yüzden şu iki üç gündür her boş vaktimde burada olup sitedeki sorulara cevap yazmakla meşgul ediyorum kendimi. yoksa başka türlü altından kalkamayacağım. buraya da giremezsem kitap okurum.

0

boş vaktim genellikle cep telefonu başında geçer. özellikle mobil oyunlarda çok zaman harcarım.

0

mesela burada boş boş birşeyler yazarak geçiriyorum.

0

bos vaktimi genellikle youtubeda video izleyerek geçiriyorum

1

uzun zamandır sorumani'de soru cevaplayarak, canlı bilgi yarışmaları oynayarak geçiriyorum. bu nedenle de pek boş zamanım olmuyor zaten. bulduğum fırsatları değerlendirmek için didiniyorum. zihnimin dinlenme saatlerinde de ne yazık ki telefon ve internet benimle oluyor.

0

kız arkadaşımla birlikte vakit geçiriyorum bir yerlere gidiyoruz ya da oturup sohbet ediyoruz, gülüyoruz ediyoruz. bazen de halısaha maçlarına gidiyorum, mahallede ki arkadaşlarla birlikte biseyler yapıyoruz, dizi veya film izliyorum, şiir hikaye deneme yazıyorum ayrıca.

0

boş vaktinin çoğunun siteye girerek değerlendiriyorum ama çok güzel bir site açanlara helal olsun diyorum

1

youtubeda videolar izleyerek, netflixte dizi izleyerek ve tabii ki kitap okuyarak.

1

kitap okuyarak, spor yaparak ,veyahut arkadaslarimla buluşarak

1

boş vakitlerimde hemen kendime patlamış mısır patlatıp güzel bir film bulup izliyorum. bu keyife hiçbir şeyi değişmem.

1

boş vakitlerimi bu günden itibaren buraya cevaplar yazarak ve sorular sorarak değerlendireceğim. ama bundan önce bir düşüneyim... diziler izliyorum genelde yabancı diziler izliyorum dram, romantik komedi filan. seviyorum izlemeyi. hatta tvd ve the originals ı izlemezsem kendimi kötü hissediyorum baya özlüyorum çünkü tvd 8 sezon ve the originals da 5 sezon artık ailem gibi oldular. göremedim zaman saçma bir şekilde üzülüyorum. kısa kafayı bunlarla bozdum teşekkürler... :)

1

çalışmadıgım için okadar çok vaktim varki bununla ilgili epey yazabilirim günlük rutin kahvaltıdan sonra yarım saatten fazla yürüyüş sonrasinda 1 saat kadar bisiklet biniyorum sonra çarşıya çıkıyorum
akşam olunca evime geliyorum sonrasında da bu siteyle tanıştım arada girip cevap yazıyorum onun dışında müzikle ilgilendigim için rutin bir süre enstrüman çalışmam gerekiyor onla ugraşıyorum
malesef kitap okuma alışkanlıgı edinemedim yani öyle çabuk vaz geçen biri de degilimdir gerçekten çok ugraştım en sevdigim şairlerin yazarların kitabını aldım daha önsözü okurken uyuya kaldıgım veya esnemekten agzımın ayrıldıgına şahitlik edenler var

1

belki inanmayacaksınız ama boş vaktim hiç olmuyor çocukları okula götür yemek yap tekrar git çocukları getir ondan sonra sanki öğretmen dersi bana vermiş iki saat ödevlerini yap akşam yemeği ev alış verişi ev temizliği derken akşam olup gidiyor yaz olsun bi pikniğe giden diyorum onada fırsat vermiyorlar kaynanamgil bize tatile geliyorlar ozamanda hiç boş zamanım olmuyor yani iş güçle geçiyor

1

boş zamanlarımda genellikle kitap okuyorum, film izliyorum ve ders çalışabiliyorum. siteye yeni üye oldum fakat artık zamanımın çoğunu burada geçireceğim diyebilirim.

1

boş vakitlerimi programlama ve 3 boyutlu tasarımlar yaparak geçiriyorum.

0

genel olarak uyumakla geçiyor ve arada spora gidiyorum

1

boş vakitlerimde film, dizi, anime izleyebiliyorum. böyle zaman geçiyor veya bu tarz sitelerde zaman geçirebiliyorum. :)

1

boş zamanım yoktur benim. ders çalışırım,kitap okurum,uyurum :)

0

boş vakitlerimde kitap okurum bilgisayar donanım ve yazılımları incelerim ayrıca gitar çalarım

0

boş vakitlerimin yarısını internette bir diğer yarısını da gezerek arkadaşlarımla eğlenerek geçiriyorum.