0

benim elime değilde annemin eline yüklü miktarda para geçti ama harcayamıyoruz çünkü para bizde yok

0

2 yıl önce bir web sitemi satmıştım 55 bin tl"ye işte o zaman geçmişti :)

0

çalışmıyorum şuan da o yüzden elime ancak burada üç beş lira kazanırsam geçiyor. bir iki sene önce çalıştım 1500 tl kazandım oda masraflara gitti. para lazım oluyor baya mecburen insan parasız zorlanıyor.

0

geçen ay 500 tl geçti elime salaklik yapıp harcadım hepsini.

0

heralde her ayın 9 unda kyk bursu geçiyor. bundan daha fazla yüklü bir parayla hayatım boyunca karşlaşmadım diyebilirim..

0

benim şu an hiç bir şekilde elime yüklü bir miktarda para geçmedi. çalışmadığım için kişisel param bile yok. yani sadece okul için var oda mecburen. işte bu siteden kazandığım paralar geçiyor, onlarda o kadar idare ediyor yani. kumbarama atıyorum biriktiriyorum o şekilde yani başka bir şey yaptığım yok.

0

elimize yüklü bir miktar para geçmesi için emek verip bu emeğin karşılığını fazlasıyla alırız arkadaşlar.

1

çalışmadığım için elime çok yüklü miktarlarda para geçmiyor. makale sitesinden 900 tl geçmişti. ondan başka da hiçbir sitede kazanamadım. bu ay yine yazacağım ama o kadar üşeniyorum ki. çok para kazanmak gerçekten de zor ve fazlasıyla emek istiyor.

0

yaz dönemi markette kasiyerlik yaptım, üç ay boyunca maaşlarımı topladım ve yaklaşık olarak 4.000 tl kadar biriktirebilmiştim, bu birikimimi okulda ki eğitim masraflarım için kullanmıştım.

1

hiçbir zaman elimle yüklü bir miktar para gelmemiş çünkü biz beş kişilik bir aileyiz ve bu aile içinde bir kişi asgari ücretle çalışıyor ve evimizde kira olduğu için ay başını zor getiriyoruz önden para alıyoruz aybaşı geldiğinde maalesef elimizde sadece kalan kira parasıdır hayat pahalı olmuş zor olmuş yani bu devirde fakirler kendini ölü zannetsin hayat sadece zenginlere güzel onların eline toplu olarak para geçiyor. zenginlerin giydikleri biz ancak önünde geçip bakma hakkımız var zenginlerin yedikleri ne de 1 aylık maaşımızı harcarsak onların 3 günlük yemeği çıkmaz yani hayat bize zor.

1

çalışmadığım için elime maaş bile geçmiyor. işte buralarda soru cevap yazarak kazandığım paralar geliyor elime. elime 10 bin tl gibi bir para geçti o da babamın sattığı fındıklardan gelen paraydı yani. o da zaten masraflar vardı onlara gitti. yoksa kişisel olarak elime geçen bir para yok maalesef. kişisel olarak elime geçen en yüksek meblağ 450 tl idi. bunun dışında daha yüksek geçen bir para yok. kumbaralardan çıkan para da var ama o da 450 tl civarı bir paraydı zaten.