1

evet ev aldım borcum çok eşim çalışıyor aydan aya taksitle ödüyoruz ama zorlanıyoruz bende harcamalarında kısıp güne giriyorum ufakta olsa bi birikim yapıp faydalı olmaya çalışıyorum inşallah bitiririz ne bitmemişti borçta bitmeye önce sağlık olsun diyoruz sonunda bitiririz allah kimseyi darda bırakmaz

1

borç yiğidin kamçısıdır. bizler eğer borç aldıysak gününde zamanında veririz.

0

hayır şuan borcum yok benim. ama olduğu zamanda da küçük borçlar oluyor 10 lira gibi 20 lira gibi. her ne kadar küçük borçlarda olsa elimden geldiğince de çabuk vermeye çalışırım borcumu ben. o bana borç veren kişide mağdur olmasın diye. çünkü insanız hemen her an herkes paraya sıkışabiliyor çünkü. para kalmayabiliyor elimizde. o yüzden hemen veririm. ama şuan bir borcum yok benim kimseye. yani birikim yapmaya çalışıyorum ama bu işsiz halimle de nereye kadar yani.

1

kredi kartıma yaklaşık olarak 400 tl bir borcum var, bu ay içinde biriktirmiş olduğum kazancımı kredi kartı borcumu ödemek için kullancağım.

2

bir kaç yere taksitlerim haricinde çok fazla bir borcum yok. onları da her halükarda yatırabilirim. aylık düzenli ödemeler şeklinde hallediyorum.