0

seviyenin bir önemi yok. soru sorup cevap vererek level atlayabilirsiniz. ek bir kazan vermiyor level.

0

cevap yazarak ve soru sorarak seviye alıyorsunuz ancak seviye atlamanızın size herhangi bir getirisi yok bence siz bunu sadece yani soru sormayı ve cevap vermeyi sadece kendi kazancınız için düşünerek yapın. seviye atlamak için değil çünkü seviye atlamanızın size kazanç olarak bir faydası olmuyor açıkcası sadece sitade ki aktifliğşnşz belki ilerlemeniz bu şekilde seviye atlamanıza sebep oluyor.

1

bu siteye daha dün katıldım seviye benimde dikkatimi çekti. fakat sitenin kendi yazılarını okudum, açıklamalarına baktım seviyenin nasıl arttığı yazmıyordu ve ne işe yaradığı. seviye aktif kaldıkça artacağını düşünüyorum ben ama bir işe yarar mı bilmiyorum. her hangi bir özelliği yoksa seviye çok önemli değil gibi. bir tek cevap 60 olduğunda soru açıldığını biliyorum onu bekliyorum açılsın soru sorarım. bunun yanında başka bir özellik yok sanırım.

1

60 cevap yazınca soru sorabiliyoruz herhalde. ben de birçok şeyi anlamadım. mesela altın soru nasıl sorabiliriz? ya da beğeni atmanın etkisi ne oluyor mesela? kimse beğeni atmıyor galiba. kazancı dislikeler düşürüyor mu? anlamadığım çok şey var, yardımcı olursanız sevinirim.

2

sitede seviye atlamak için iki yol var. bunlardan ilki bol miktarda soru sorup, kısa da olsa bol bol cevaplar yazmak. diğer yol ise sorulmuş olan soruları detaylı uzun ve kaliteli cevaplar yazarak daha kısa sürede seviye atlamanız mümkün oluyor. şahsen ben kendimi iki kategoride görüyorum çünkü kıyaslama yaptığım zaman seviye olayının bu şekilde yükseldiğini düşünüyorum. tabii şunu da belirtmek gerek ki burada yüksek seviyede olmanın kazançlara herhangi bir etkisi bulunmuyor. kazançlar sadece sormuş olduğunuz soru adedi ve bu soruları yazmış olduğunuz cevabın içeriğine bağlı olarak artıyor.

1

seviye atlamak onemli degil. cunku hicbir katkisi yok seviyelerin bize. ama illa atlamak istiyorum dersen mumkun oldugunca aktif ol derim. cevaplarin da uzun olursa baya daha erken seviye atlama imkanin var.

2

bol bol bol cevap yazarak seviye atlayabilirsiniz. fakat seviye yükselmesi ile kazancın bir alakası yok. yani kazanç artmıyor. ne kadar uzun cevap yazarsanız o kadar kazanç elde edersiniz. site kurallarını okursanız daha çok aydınlanırsınız.