2

soru sorma sınırı da cevap verme sınırı da yok, ancak soru sorma bir noktada tıkanıyor ve otomatikman cevap verme moduna geçiyorsunuz.

1

evet bu soruyu sorduğum zaman ben bu siteye yeni katılmıştım ve tam olarak bilmiyordum soru ve cevap limitsiz 1 limitsiz olması da çok güzel ama ben katıldığım dan beri en çok cevap veriyorum çünkü daha çok beyin bedava modu var ve soru soramıyorum onun için cevap
limiti olmadığı için çok güzel soru limiti de yok sadece sorumluluk bedava bey'in modu geldiği zaman soru soramıyorum bu da sitenin kuralıdır çok cevapsız sorular olduğu için böyle bir kural getirmeye gerek duymuşlar bence çok güzel bir şey yapmışlar eğer bu beyin bedava modu'da olması çok yazarlar çok soru sorup hiç cevap vermiyorlar daha da sitede cevapsız sorular birikiyor çok başarılı bir site diyebilirm

0

sınır mınır yok kardeşim bam bam bam cevap yazıyorsun başka sitelerde olabilir ama bu site o açıdan çok iyi bol kazançlar hayırlı işler..

0

limit yok istediğin kadar soru sorabilir ve sorulara cevap verebilirsin

0

hayır benim bildiğim kadarı ile öyle herhangi bir limit yokuani istediğiniz kadar soruyu cevaplayabiliyor veya soru sora biliyorsunuz ancak herkes soru sormaya yüklendiği zaman beyin bedava sistemi diye birşey oluyor ve site de o soruları cevaplamak durumunda kalıyorsunuz. yani beyin bedava sistemi açıkken soru soramıyorsunuz ve sorulara cevap verdikçe beyin bedava sistemi kalkınca ancka soru sormak hakkı kazanıyorsunuz ancka size özel değil sitenin sistemi bu yani herkes için geçerli bir durum da oluyor bu. istediğiniz akdar sorun veya cevaplayın bunda bir limit yok ancak fazla soru olduğu zaman sitede tüm kişiler soru sorma hakkının yerine cevap vermek durumunda kalıyor.

0

suan icin sitede cevap siniri ya da soru siniri bulunmamamakta. yani oyle birsey olsaydi biz bu karad aktif olamazdik sanirim.

1

bende yeni kayıt oldum bu siteye soru, cevap hakkında böyle bir kısıtlama olan yazı okumadım. sitenin kendi içerisinde yazardı diye düşünüyorum böyle bir özellik olsaydı. zaten önemli olan düzgün içerikler girmek, kısıtlamaya gitmek bana mantıklı gelmiyor. sen iyi iş çıkarırsan niye seni kısıtlasın ki.

1

kısıtlama yok diye biliyorum. yeni üye oldum gerçi ama sanki kurallarda dilediğiniz kadar soru, cevap yapabilirsiniz yazıyordu. böyle olması daha güzel. hem site gelişiyor, hem de kullanıcılar ne kadar çabalarsa o kadar kazanç elde ediyor. teşekkürler sorumani.

1

sorumani, soru ve cevap konusunda herhangi bir kısıtlamaya sahip değil. bu konuda üst sınır kişinin kendi performansı oluyor.çünkü burada katılım önemli herhangi bir kısıtlama yok.fakat yanılmıyorsam soru sorarken belli bir zaman aralığında sonra biliyorsunuz yoksa bu flute etkisi yapabilir diye bu konuda zaman aralığı olması gerekiyor.ayrıca arka arkaya soru yazıp durmak sanki bir anlamda kopyala yapıştır izlenimi oluşturuyor.düşünsenize bütün soruları sadece bir kullanıcının sorduğunu ve bütün sayfanın onun sorduğu sorularla kaplandığını hani bu diğer kullanıcılar içinde hoş bir durum oluşturmaz.