0

toplamda 225 lira ödeme aldım sorumani sitesinden. 9 kez ödeme talebinde bulundum ve sorunsuz bir şekilde ödememi aldım. her seferinde paramı biriktirip çekmek istiyorum ama 25 lira olur olmaz ödeme talebini vermiş oluyorum yine de.

2

ben daha hiç para almadım. dün kayıt oldum akşam yazdım biraz baktım 1.60 kuruş almışım. site fazlasıyla iyi kazandırıyor gibi. umarım buradan da para çekmek kısmet olur. ödeme eşiği gayet makul zaten. 25 tl lik bir alt sınır bence herkesin yapabileceği bir miktar. bundan sonra burada aktif olarak takılmayı düşünüyorum. umarım güzel vakit geçiririm.

0

ödeme almadım ama günde 2- 3 saat yaparak haftada 25-30 tl gelir elde etmeyi hedefliyorum .

0

ben 150 tl nin üstünde bir ödeme aldım. tabii sitenin ilk sakinlerinden oluşum ve o zamanlar işsiz oluşumdan kaynaklı iyi paralar kazanıyordum diyebilirim. şimdi çalışmaya başladım ve artık eskisi gibi siteden aktif olamıyorum. ama yine de alimden geldiğince soru cevaplamaya çalışıyorum. bir kuruşun bile değerini iyi bilenler beni anlayacaklardır. ama eğer bu site de takılacak zamanınız çoksa eğer mutlaka yarışmaları takip edin. sıralamaya girmeye başarırsanız daha çok kazanç elde edebilirsiniz. ayrıca benden çok daha fazla kazanç sağlayan arkadaşlarda tanıyorum. bir ara 300lerde olanlar vardı burada.