0

bu erkeklerin kendilerini üstün kılmak adına söyledikleri sözlerden bir tanesidir. unutulmamalıdır ki kadınlar her zaman daha zekidir. erkekler düz mantık yürütürken kadın aklını anlamanın yolu bile bulunamamıştır. kadının saçı da uzundur aklıda.

0

hayır kadınların saçı kısa olabilir ama aklı kısa gibi bir şey söz konusu değil aksine kadınların aklı çok çalışıyor ve genelde detaycıdır ve ayrıtıcıdır. kadınlar çok akıllı yaratıklardır bir sürü şeyi aynand da düşünebilir ve aynı anda yapabilirler öyle bir akla sahiptirler genellikle düşünceli ve ayrtıntıcı olabiliyorlar yani hesap kitap kadınlara kalsa bence bu dünya yaşanılası güzel bir yer olurdu. bunu bile beceririler. kadınlar o kadar akıllı ve zeki yaratıklar ki bunu anlatmak zor aslında sizde belki konuşmalarından veya düşünme biçimlerinden bakış açılarından bunu anlayabilirsiniz. çünkü kadınlar oldukça detaycı, ayrıtıcıdır hemen herşeyi anlayabilirler.

0

bence kadınların aklı oldukça fazla kısadır ama saçları kısada olabilir uzunda ama kesinlikle ve kesinlikle kadınların aklı oldukça fazla erkeklere göre. zaten çoğu kimse bu yaptığım yoruma katılacaktır çünkü kadınlar çok ince ayrıntıya kadar düşünürler erkekler biraz daha kaba taslak bir konuyu ele alır.