0

kitap okumam. ama önceden ders çalışırken yani ders kitabını ve yazılarımı okurken bir şeyler atıştırıyordum. yemeyi içmeyi seviyorum. illa bir şeyler yaparken olması şart değil benim için. film veya dizi izlerken de yer içerim ben.

0

ben kitap okurken bir şeyler yiyip içmem. çünkü dikkatim çok çabuk bozuluyor.

0

birşey yemem ama kahve veya bitki çatı hep içerim. son zamanlarda ne kahve içmeye ne de kitap okumaya zaman ayırabiliyorum. bir de ramazan ayındayız saatv8bde alan ezan okunuyor. o saate kadar olu gibi dolaşıyorum basimjnnagrisindan o satten sonrada yemek yiyip yatıyorum. okulda tun gün klimanın altında oturupta dudağa çıkınca bir de oruçlu olunca oruç daha da tepeme vuruyor.

0

kitap okurken kahve vazgecilmezimdir. çay okulda tercih ettiğim icecektir.

0

tabiki kitap okurken kahve ,çay veya yemek yemeyi çok severim .kitap okurken orda bişey yiyen veya içenler olunca daha çok yemek ve içmek istiyorum hele ki kitap çok akıcıysa ne yediğimi içtiğimi bilmiyorum bile :)kitap okurken bir yandan kitaba dalmak bir yandan da kahvemi yudumlamanın keyfini hiçbirşey vermez .

0

kurabiye yer,çay içerim.en güzel ikili bence.

0

evet kitap okurken çay yada kahve içmeyi çok severim ama bir şeyler yemek zor olur

0

kitap okurken yanında bir içecek olmasına özen gösteririm.genelde çay olmasına daha çok önem veririm.iki sevdiğim şeyi bir arada yapmış oluyorum ve aldığım haz 2 katına çıkmış oluyor.