1

benim internetten para kazandığım tek alan sorumani sitesi şimdilik. sitede de eskisi gibi kazanamıyorum. tek hedefim telefon faturamı çıkarmak yani 30 lira kazanmak aylık. altına düşmeyim bu tutarın yeter.

1

aylık internetten para çok kazanılabilir. örnek olarak veriyorum. mesela makale yazmak. arkadaşlar makale yazarsanız eğer ve bu işte profesyonel olmaya başlarsanız, aylık 5.000 tl gibi rakamları elinize almanız mümkün. eğer sen bu siteden bahsediyorsan, bu siteden aylık her gün saat 7'de kalksan akşam 8'e kadar dursan bile günlük 25 30tl anca kazanabilirsin. belki o kadar bile kazanmayabilirsin. günlük 25-30 tl desek, 30 ile çarpınca aylık 750 tl yapıyor. eğer günlük 30 tl kazanırsak aylık 900 tl gibi bir rakam elde edebiliriz. aslında klavye yazısı hızlı olanlar için iyi bir para. ben istesem yapabilirim ancak yapamıyorum çünkü okulum var ancak 3 ay tatilde buraya baya fazla bir zaman ayırmayı düşünüyorum. 3 ay tatilde iyi bir para çıkaracağımı düşünüyorum.

0

aylık elli yüz veya dahası kazanılabilir bu senin performansın ile alakalı

0

ya ben hiç para kazanmadım sadece meraktan üye oldum bundan da para kazanacağımı sanmıyorum o kadar yorum yaptım soru sordum daha hala 1,5 tl para var ne kadar kasmak gerekir bilmiyorum bir de başka nasıl siteler var onları da araştırıyorum ama bulamıyorum aslında araştırmak güzel ben seviyorum galiba çünkü para mara yok

1

internet üzerinden yaptığın çalışmalara göre değişebilir kazanacağın miktar. iyi paralar kazanılabilirken, harçlık çıkartacak kadar bir miktarda kazanılabilir. ben bir ayda 250 tl. civarı ancak kazanabildim.

3

ooo... kankam gelmiş hoş gelmiş. soru sorman açılmış öncelikle hayırlı olsun. aslında aylık 2-3 bin liralara kadar çıkar. ama şöyle çıkar. mesela sen bu sitede para kazanmak adına zaten soru cevap yazıyorsun. uğraştığına göre burada 400-500 tl ye yakın bir para kazanırsın. eğer letgo, zebramo, dolap gibi uygulamalarda satış yaparsan ve elindeki çeşit çok olursa dediğim gibi ay içerisinde internet üzerinden 2-3 bin tl çok rahat kazanırsın. ama tabi onun içinde elinden çıkarabileceğin bir sürü kullanmadığın ürün olacak. ya da benim gibi ürekli yeni kitaaplar alıp listeni güncel tutacaksın. alım yapsınlar maksat.