1

aynen ya bir öğrenemedim gitti sorsak millet cevap vermiyor araştırsak da bulamıyoruz. yani ne bileyim profilimizden bir yerden mi giriliyor nereden giriliyor bir öğrenemedim zaten öğrensem günlük baya saatimi harcayacağım. sonuçta büyük ödül var kim istemez büyük ödülü kapmayı :).

1

yarışma ne zaman başlıyor ki, bende merak ettim şimdi. ben yeni üyeyim daha siteyi tam keşfedemedim. sürekli oluyordur inşallah. şimdiden 3-4 tl kazandım, daha dün üye olmuştum. çok faydalı bir site.

0

yarışlma olduğu zaman şöyle olur. yarrışmanın başladığı dakikadan itibaren cevap yazmanız gerek. verdiğiniz cevaplardan kazandığınız paralar baz alınıp listede üst sıralara çıkarsınız. ama üst sıralara çıkmanız için sorular %5 lik daha fazla kazanç kısmından çıkmadan cevap yazmanız lazım. eğer çıktıktan sonra gittiyse cevap, o kazancınız yarışma için sayılmaz. bu kadar basit. o yüzden bu sitede aktifliğin ve cevap yazmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. biz sitede cevap yazın dedikçe bazı yazar arkadaşlar burun kıvırıyor malesef.

0

çok basit yarışmaya girmek için herhangi bir başvuru yapmıyorsunuz. sıralamaya girmeniz için tek yapmanız gereken elinizden geldiğince fazla soru cevaplamak tabii sorulara uzun cevaplar verirseniz daha çok kazanç sağlarsınız ve bu da sıralamalarda sizi üst sıralara taşır. yarışma bitiminde sıralamaya girenlere incelemeler yapılıyor herhangi bir hile görülmezse kazancınız hesabınıza yatırıyor. yarışma olursa sayfanın ilk başında renkli şeritle gösteriliyor zaten.

0

ben de bu sitede yeniyim bu yarışma olayı gerçekten ben de çok merak ediyorum keşke biri anlatsa ben de öğrenseydim yarışmaya nasıl girilir ve nereden girilir insanın haberi nasıl yarışmada olur benim de bir bilgim yok ben de çok merak ediyorum yarışma ne zaman başlıyor ya da yarışma şu anda var mı yok mu.