1

neredeyse açıldığından beri buradayım. hatasız bir site, bugüne kadar bakımda olduğu, yavaşladığı bir dönem olmadı. ilk zamanlar kullanıcıların isteklerine daha çok kulak vererek güzel bir gelişme gösterdi. trolleri barındırmadı. kopya içeriklere karşı tavrını korudu. yarışma ve kazanç katlama uygulamalarıyla yüz güldürdü. ödemeleri zamanında yapmasıyla güven kazandı. onun için sorumani'nin imajı bende gayet güzel.

ancak son dönemde biraz ilgisiz kaldığını düşünüyorum sitenin. gerek yöneticiler, gerekse kullanıcılar tarafından. umarım bu sorunda bir an önce aşılır ve parlak günler görmeye devam eder tüm site sakinleri. düşüncelerim bu şekilde.

1

yaklaşık 1 aydır bu sitedeyim ve sitenin güzelliğini cidden ilk günden anladım. ilk başlarda sitenin bu kadar kullanıcıya göre bu miktarda para vermesini pek iyi bulmuyordum ancak sonradan anladım ki site yöneticileri ve kurucuları çok kazanmadıkları için bize de hali ile çok para veremiyorlar bu yüzden dolayı bu söylediğim şeyi gözden geçirerek verdikleri paranın iyi bir para olduğunu anladım. siteye ilk zamanlar güvenemiyordum daha sonra ödeme kanıtlarının ortaya çıktığını görünce heyecanlandım ve bu siteye güvenim daha da arttı. siteyi çok sevmeye başladım ve aktif olmaya başladım. okuldan geldiğimde bilgisayarımı açıp siteye giriyorum o kadar yani. siteden 200 tl çektiğini iddia edenler bile var. insanlara yardımcı olmak amaçlı iyi bir yoldan ve kolay bir yoldan para kazandırmak için açılmış ve bence gayet başarılı olma yolunda ilerleyen bir site sorumani.com. soru sorarak para kazanma yazdım google'da ondan sonra ikinci sayfaya girdiğimde sorumani.com sitesini gördüm ve tıklayıp üye oldum. o günden beridir siteye olan bağım kopmadı ve sitenin sahiplerinin ve yöneticilerinin cidden bize ilgi gösterdiklerini düşünüyorum. iyiki varsın sorumani

1

ben henüz bir ödeme almadım ama arkadaşım lan kadar tereddüt ediyordum. o tl aldıktan sonra ben de bu siteye tam anlamı ile güvendim. sürekli çevrim içi olmaya çalışıyorum. 2x kazanç etkinliği oluyormuş. ben daha hiç denk gelmedim o etkinliğe. umarım sık sık yarışmalar ve etkinlikler düzenlenir. resmen bağımlılık yaptı bu site. zaten bir çok kişinin yorumu okuduğumda da bunun gibi şeyler okuyorum. iyi ki bu siteyi arkadaşım bana önerdi ve kayıt oldum. çevremdeki herkese tavsiye ediyorum. umarım bu site çok büyür.

0

ben sitenin ilk üyelerindenim. işsiz olduğum dönem de internette tesadüf eseri rastladım acaba evde ne yapabilirim diye araştırmalar yapıyordum çünkü. ilk başlarda site yeni olduğundan ve daha kimse ödeme almamasından dolayı biz ilk sakinler biraz tedirgindik. daha sonrasında bir bir ödeme almaya başladık. sevinçle her ödeme alan arkadaşımızı tebrik ettik. işsiz olduğum için oradan kazandığım her kuruş benim için çok değerliydi ve parça parça tabiiri caizse ilmek ilmek biriktirdim o zamanlarda. on beş gün gibi bir süre de tabii yarışmalarda bunun içine dahil olmak üzere yüz elli lira gibi bir para kazandım. şimdilerde bir işim var ve boş vakitlerimde giriyorum siteye. eskisi kadar kazanamıyorum ama yine de az az birikmeye başladı. ek gelir elde ediyorum diyebilirim. ben çok seviyorum herkese de öneriyorum parasız dönemlerde insana ilaç gibi geliyor. tabii her şey para değil mesela şuan çalıştığım için işsiz dönemimde ki kadar paraya ihtiyacım yok fakat şimdi de hem yeni şeyler öğrenmek hem de bildiğim konularda arkadaşlarıma bilgi verebilmek adına boş vakitlerimi değerlendiriyorum.

1

aylardır sorumani sitesindeyim. tesadüfen gördüm daha sonra siteye katıldım. önce çok teraddüt ettim acaba gerçektrn ödeme yapıyorlar mı? diye. denedim ilk ödemeyi aldıktan sonra daha çok güvendim. şimdi boş olduğum her anımda buradayım. eskiden daha aktiftim şimdi bebeğim var diye biraz daha az giriyorum. sorumani çok güzel bir site. herkes mutlaka denemeli.emeğimize saygı duyuyorlar. şikayetlerimizi ya da isteklerimizi dikkate alıyorlar. iki kat kazanç veya yarışmalarda daha fazla kazanabiliyorsun. özellikle iki kat kazanç çok etkili oluyor. boş zamanlarını değerlendirebiliyorsun. merak ettiklerini sorabiliyorsun.cevaplar alıyorsun. bilgi edinebiliyorsun. çok kapsamlı bir site.