0

ben şahsen çok kızıyorum yemek ve benzeri şeylerin paylasildginda neden derseniz sosyal medyada gezen bir hamile bacimiz o yemeği görse ve canı çekse o çocuğa bişey olsa bunun hakkını kim verecek kim.

0

ben bu tarz olaylara cok sinir oluyorum maalesef. sadece gosteris icin yapildigina inaniyorum ben bu durumun. biz kucuklugumuzde komsulaeimizin evine belki girmiyordur diye yedigimizi evde yer ondan sonra oyunumuza devam ederdik. biz boyle yetistirildik. ve malesef ayni yasta oldugum birkac arkadasim malesef boyle yetistirilmelerini unutup dedigin gibi fotograf paylasan birilerine döndü malesef... oyle yapan kisileri hep uyarasim geliyor ama iste sen ne karisiyorsun gibi tepkilerle karsilastigim icin "aman ne haliniz varsa gorun" dedim o kisilere ve profillerini gizledim o kisilerin. boyle paylasimlsrini gormemrk icin.

0

ben insanların bu şekilde sosyal medyaya yedikleri yiyeceklerin resimlerini atmalarını doğru bulmuyorum bu şekilde paylaşım yapmaları hoş değil. birde insanların lüks yaşamaları bunları paylaşmalarını da doğru bulmuyorum yedikleri yiyecekleri paylaşmalarını da doğru bulmuyorum. zaman çok değişti gerçekten yiyeceklerin paylaşılması o kadar gereksiz ki bu yiyeceklere shaip olamayan veya bu lüks hayata özenen böyle yaşamak isteyen insanlar var özendirici olmamak gerekiyor kesinlikle doğru bulmuyorum bu tür davranışları tamam takip edip etmemek belki bizlere kalmış ama yinede özendirici oluyor çocuklar da giriyor internete biliyorsunuz yani insana yediğini paylaşmaktan ne anlar bunu bir türlü anlayamıyorum.