0

aslında herkes birbirinden ayrı herkesin farklı özelliği bakış açısı var bana göre. yani fiziksel olarakta ayrıyıız düşünce olarakta ayrıyız düşünsenize parmak izlerimiz bile ayrı ve farklı. hepimiz birbirimize ayrıyız. hepimizin yaşama biçimi yetiştirilmek tarzı kendi karakter ve kişiliklerimiz çok ayrı. yani bir olaya farklı farklı değerlendirmeler ve bakış açıları yapabilir o olayı bir şekilde analiz edebilme yeteneğine sahip olabiliyoruz. bu gibi durumlar meydana gelebilir. aslında herkesten ayrılan özelliğim de bu yani herkesin de bende ayrıldığı özellik bu aynı zamanda hepimizin birbirinden farklı olması ve farklı şekillerde düşünmesi olayları farklı değerlendirmesi kişiliklerimiz karakterimiz yapımız belki huylarımız bunların hepsinde etki olduğunu düşünüyorum.

0

sorgulama özelliğim, karşımdakini kendimden fazla düşünüp sevmem ve çok kibar olmam

0

inadim,zekam,bilgi seviyem muzige olan tutkum belki biraz da ego

0

siyasi bir kariyerim var liderlik vasıfları da taşıyorum ve bu beni diğerlerinden ayrı tutuyor.

0

telefonda yukardan aşağıya geçen yazılara hızlıca göz gezdirip biraz önce. ama arkadaşlarıma bakıyorum bir cümleyi 30 sn de anlıyor.

0

zor soru çok sıradan olduğumu düşünüyorum. kafa olarak gerçekten bir olduğumuzu düşünmüyorum. biraz garip sinirleniyorum herhalde anlık sinirlenip en yükseğe çıkarım sonra en aza düşebiliyorum çok enteresan bir huy

0

herkes gibi olmayı sevmeyen biriyim örneğin bir kişi karşıdaki ona daha yakın olsun diye ona uymaya çalışır onun gibi görünmeye çalışıp ikiyüzlülük yapar ben asla bunlardan olmadım birinden kötü bir enerji aldıysan hemen o kişiden uzaklaştım hayretten insanlarla tartışmak yerine birbirimizi kırmak yerine hiç görüşmemeyi bile tercih ettim doğrusu.

0

benim hayata bakış açım buydu aslında yolda yürüyen ahmetten mehmetten bir farkım olmayacaksa ne anlamı var ki hayatın diye düşündüm ve hep farklı olmaya çalıştım bir çok enstrüman çalıyorum bir çok bildiğim meslek var sürekli birileriyle birşeyler üretmeye çalışırım ve ayrıca bir çok yardım gecesinde bedava müzik yapmisligim var ve yapmaya da devam ediyorum ve bundan dolayı da gayet mutluyum