1

benim en fazla dikkatimi çeken kullanıcı rossmann. sorularını da beğenerek cevaplıyorum açıkçası. kendisine teşekkür ediyorum.

0

rossmann karabulut benim merhaba :d. bu arada en çok gördüğüm üyeler, rossmann, tomris, epelek ve melekanne1. başka yazar pek görmüyorum.

1

sitede bu aralar en aktif melekanne1 olsa gerek. ana sayfada onun sorularına bolca rastlıyorum. onun dışında culda, tekel2000, poyrazim, rosmann, ayıboğan, peggy, sunshine halen karşıma çıkan kullanıcılar arasında. yenileri pek bilmiyorum bir dönem pek aktif olamadığım için.

1

ben daha yeniyim. fakat bu kadar kısa süre bu sitede takılmama rağmen birçok yazarın bol bol sorularına denk geldim. bunların bazıları şunlardır; nazli54, tomris, x.yasin.x,ayıboğan isimli yazarlar çok çıkıyor karışıma.

0

ben bayadır burdayım bir ara gittim geri döndüm artık full aktifim bende tomris felan vardı eskiden hala var galiba.

0

ben hiç bakmıyorum yazarlara. kimler var gerçekten bilmiyorum

1

yani ben en çok ayıboğan kardeşimle, tomris, epelek, nazlı54 ile karşılaşıyorum. eskiden olsa baya kişi ismi sayadım. çünkü baya aktif olan arkadaşımız vardı. şimdi o kadar aktif olan yok. yani yeniler var gördüğüm ama yenilerden de aklımda kalan bir karabulut yazan biri vardı. soyadı. o işte.