0

şampuanlar içeriğinde bir miktar yağ da içerdiği için saçtaki yağ sorununa kesin çözüm değiller. ben saçımdaki yağlanma sorununu doğal zeytinyağlı sabunla çözdüm. kesinlikle herkese öneririm, saçınız başta çok kuru gelecek, endişelenmeyin. duştan sonraki birkaç saat içerisindeki saçınız normal yağ dengesine tekrar kavuşacaktır.

0

benim saçlarım da yağlı ve yollardır bununla savaşıyorum tamamen hiç bir şampuan da bir çözüm bulamadım. yağlı saçlı insanlar bilir ki saçları da genel de inçe telli ve sönüktür. son zamanlarda farmasi markasının sarımsaklı şampuanını kullanıyorum. yağlanma süresini uzattı en azından artık her gün yıkamıyorum. asıl önemli olan saçlarımı çok dolgunlaştırdı. ellerinle saçıma dokunduğum zaman artık sanki saçlarım çokmuş gibi hani derler ya aslan yelesi gibi çok diye hıhh işte aynen öyle hissediyorum resmen saçlarım çoğaldı zaten artık eskisi kadar da çok dökülmüyor. inşallah böyle devam eder.

0

bence doğal yollarla üretilmiş sabunlar iyi gelir.

0

yağlı saçlar için daha hiç şampuan bulamadım ne kullandıysak saç hep yağlanıyor bence şampuan da değil vücut yağ yapıyor onun için şampuan yok

0

ben clearmen kullanıyorum. çok işe yarıyor.