0

bir zamanlar kullaniyordum. suan kullanmiyorum. attilar beni sohbet kanalindan. bana kufreden kisiye karsilik verdik diye. iyi de oldu. orada sorulan sacma sorulardan kurtuldum. her yrni gelen site nasil isliyor diye soruyor neredeyse. bir crvap yaz, bir bak siteye. dolan sitede. anlamazsan gel sor degil mi? yok. millet hazira alışmış daha siteyi gezmemis, grlmis soru soruyor.

0

ben daha hiç girmedim aslında bir iki kere girmeye çalıştım fakat giremedim sanırım uygulaması varmış indirdim ama giremedim sonra da girmeye çalışmadım zaten .

0

ben kullanmıyorum ya. ilk zamanlarda da sohbet kanalı kuruldu site tarafından sonra o kaldırıldı yeniden oluşturuldu. ilkinde gireyim gireyim dedim sonra dedim girip orada sohbet edene kadar şurada iki kuruş daha fazla kazanırım falan diyorum. son zamanlarda tekrar sık sık girmeye başladım siteye ( sanırım bugünlerde yine paraya ihtiyacım var :) her giriş yapmam da dikkatimi çekiyor ama diyorum ki kendi kendime girip orada sohbet etsen ne kazanacaksın burada güzel güzel para kazan işte. haklıyım bence