0

herkes çok kazanmak ister ama bunun içinde belirli vakit ayırmak gerekiyor. oyüzden şimdilik ilk aşamada günlük 5 lira yeterli olur diye düşünüyorum. ama tabiki daha çok zaman ayırarak daha çok kazanmakta istemekteyim bakalım sitede yeniyim. duruma göre değerlendirmeler sonucunda daha çok zaman ayırıp daha çok kazanabilirim sanırım.

0

her ay bi 100 küsür kazansam aslında hiç fena olmaz.. en az 100tl tabi.. gönül ister ayda 500tl kadar kazanayım. ama işte, olduğu kadar. ne kadar çok kazanırsam benim için o kadar iyi. hem kendime bir şeyler alırım hem anneme hediye alırım hem biriktiririm falan..

0

günlük 100 tl kazanmak isterim ve şu var isim vermiyim reklam olmasın sorumani tarzı bir site var herkesin de bildiği ben şahsen o siteye daha doğrusu uygulamasına girdiğimde çıkamıyorum ee aynı mantıkta bir başka uygulamada saatlerce takılmak ve bunun karşılığında para kazanmak çok güzel bir durum inşallah herkes güzel paralar kazanabilir

0

buradan daha fazla para kazanmayı arzu ederdim şu bakımdan enazından daha kısa zamanda belirli miktar para kazancı sağlamak yani kazancın daha hızlı olmasını isterdim açıkcası. çok zaman harcamanıza gerekiyor enazından ara da sırada girdiğimiz zamanlar da daha fazla kazanç olsaydı daha iyi olurdu açıkcası.

0

yani ne kadar olursa o kadar iyidir benim için . bundan sonra nereden ne kazanıyorsam hepsi annem için ve ev için olucaktır. babamın vefatından sonra biraz daha önem vermeye başladım diyebilirim.. enn az 200-300 tl .. en fazla da 1000tlye kadar kazanmak istiyorum. bakalım normalde hırslı biriyim kendi çapımda ne kadar yapabilirsem ..

0

günde 5 tl kazansam ayda 150 tl olur ben uğraşıyorum birde hedef koydum kendime burdan kazanmam gereken tutar 450 tl bakalım kazancaz mi inşallah kazanırım.

0

buradan aylık 100 lira kazanmak için devamlı yazmak gerekir . ben de öyle bir hedef koymuştum en başta fakat bişey farkettim o iş olmaz çünkü gerçekten çok fazla uğraşmak lazım bende bu işi eğlenceye çevirdim kafama estiği zaman yazıyorum o da bana yetiyor ilk paramı ne zaman alırım bilmiyorum artık göreceğiz

0

yani belli bir hedef koymadım ben aslında kendime şu kadar bu kadar kazanayım diye. ilk zamanlar düzenli olarak giriyordum ve az bir para kazandığımda söylenemez. evet bir maaş kadar kazanmıyordum ama ek gelir yada harçlık sayılabilecek kadar bir ödeme alıyordum bir süre ara vermek zorunda kaldım çünkü yeni işime alışma dönemindeydim ve gerçekten çok zorlanıyordum. şimdilerde ise günde bir kaç saat girmeye özen gösteriyorum en azından yine elime birazcık para geçsin diye. ilk zamanlarda kazandığım paraları işim olmadığı için harcamak zorunda kalmıştım fakat bundan sonra kazanacağım paraları biriktirmek niyetindeyim günde kenara ne kadar fazla atarsam o kadar kardır diye bakıyorum. aslında burayı sanal bir kumbara olarak görüyorum gün içinde elinizde ki bozuk paraları attığınız bir kumbara... bir lira iki lira üç kuruş bek kuruş derken bir bakıyorsunuz ki kumbaranız dolmuş ve elinize güzel bir para geçmiş. işte bende öyle yapmaya karar verdim. şimdi karar verdim ki her ay kenara 30- 40 lira atmış olsam bir kaç ay sonra elimde güzel bir para olur. bu parayla ne yaparım bilmiyorum ama biriksin ve bir şey almak istersem evet belki bu para yetmez ama tamamlamak için harika bir fırsat olabilir. böylece bir sene de beş yüz lira kadar kazanmış olabilirim. yukarıda bazı cevapları okudum insanlar ne kadar kazanmak istiyorlar ve bu parayla ne yapmayı düşünmüşler diye. çok uç rakamlar okudum ve hele ki bunu bir ayda yapmak isteyen arkadaşlar var. bana biraz ütopya gibi geldi ama çok çalışırlarsa neden olmasın ki... hele ki site yarışma yaparsa o zaman kazançlarını da katlayabilirler. ben yarışmalarda başarılı olup sıralamaya girecek kadar aktif olamıyorum fakat arkadaşlarımın demek ki buna ihtiyaçları var. umarım istedikleri rakamlara kavuşur sıkıntılarından da bir an önce kurtulurlar.

0

aylık 100 liradan ağustosa kadar 500 lira falan kazanma hedefim var. bakalım artık. bu hafta cumaya kadar 30 lira kazanma hedefim var. inşallah olur sonuçta emek veriyoruz buralara yazacaz diye. biz de bir yerlerden kazanmaya başlayalım artık ya. 3 5 bir şeyler gelsin bizede

1

benim niyetim 1000 tl ye kadar kazanmak. ama hepsini bir seferde değil. parça parça kazanmak niyetindeyim. yani en azından telefon faturamı çıkartayım onu istiyorum. daha fazla kazanırsam eğer kendime ayakkabı almayı düşünüyorum. bir ayda 1000 tl kazanmak çok zor fakat ben elimden geldiğince gayret ediyorum. aslında etkinlik, yarışma vs. düzenlense hepimiz daha fazla kazanç sağlarız. sık sık girmeye çalışıyorum bu siteye. bakalım hedeflediğim miktarı kazanabilecek miyim? hep beraber göreceğiz.

0

zamanla göreceğim bakalım nasıl ilerliyor bu süreç

0

100-150 makul bir birim gibi, fazlası olursa neden olmasın ve şuan her şey yerli yerinde daha da düzenli giriyorum