0

bu tür şeylere pek inanmıyorum çünkü bunlar bir kişinin uydurması ile yapılmış şeyler gibi geliyor ve çok da inandırıcı olmuyor.bunlara inananlara da şaşırıyorum ve pek destek vermiyorum çünkü çok farklı şeyler bir kişi tarafından uydurulmuş gibi geliyor ve pek de inandırıcı gelmiyor bu yüzden desteklemiyorum ve asla göz gezdirmiyorum.

0

evet burçlara inanıyorum çünkü burçları belirleyen şeyler yıldızlar gezegenler ve retro vardır bunlar da gerçek cisimler veya maddeler oldukları için...
zodyakta 12 burç var ve her burcun farklı bir özelliği farklı bir kişiliğe etki eder. astroloji gerçekten çok güzel bir alan burçlarla ilgilenen kişi bunun yanı sıra zaten gökyüzü ile de ilgilenmiş oluyor ve yıldızlarla da yıldızların hareketi gezegenlerin hareketi burçların üzerindeki etkisini yansıtıyor burçlarda sadece şeye inanmıyorum.örneğin bugün bunu yaşayacaksınız ya da haftaya şöyle olacak gibi böyle cümlelere veya kehanetleri inanmam sadece kişiliğim üzerinde etki ettiğini inanırım.bunun dışında inanmıyorum. burçların yanısıra isimlerinde karakteri etkisi olduğuna kesinlikle inanırım ve bu kanıtlanmış bir şeydir.

0

evet burçlara inanırım ve üzerimizde etkili olduğunu düşünürüm. özellikle hava hareketlerine göre değişim gösterdiği söylenir yani aya göre vs. tabi bunu astroloji bilimi daha iyi açıklar ben bilemiyorum tam olarak ama okuduğum zaman uyum pldunu bilirim yani ve inanırım.