0

ben iki mevsimi de seviyorum ama kış ve yazı kıyasladığımızda yaz mevsimi daha ağır basıyor. denize girmeyi çok sevdiğim için özellikle yaz mevsimini tercih ediyorum. bir de kat kat giyinme derdi olmuyor. üşüme sorunu olmadığı için haliyle kombiyi de köklemiyoruz ve fatura sorunu ortadan kalkıyor. kışın üzerimizdeki yükler daha fazla gibi geliyor bana. yazın biraz daha rahat ve özgür oluyoruz sanki bazı durumlarda. bir de ben yaz meyvelerini sevdiğim için yazın gelişini iple çekiyorum. karpuz, kiraz, erik, şeftali gibi meyveler vazgeçilmezim. özellikle çağlanın çıkacağı zamanı dört gözle bekliyorum. kışın da ayrı güzelliği var ama yaz bir başka.

0

her mevsimin kendine göre bir güzelliği olsa dw en sevdiğim mevsim kesinlikle kış'tır. kışı öok seviyorum. yağan karı ve yağmuru. etrafın bembeyaz olmasını. yanan sobanın yanında oturmayı, kitap okumayı, film izlemeyi ve koyu sohbetleri çok seviyorum. kış benim için en güzel mevsim .

1

her mevsimin kendine göre güzelliği var, ancak benim için en iyisi yaz mevsimidir. hem sıcak, sahil, kumsal, güneş, deniz, mutluluk ve neşe hepsi yaz mevsimindedir.

0

kışı seveni hiç anlamam buz gibi hava ve dolgun bir doğalgaz faturası nesini seveyim kış ayının . kimse dışarı çıkamıyor bu soğukta insanlar hareket etmiyor. yazın öyle mi herkes enerjik mutlu ve plan üstüne plan. ben deniz kasabasında oturduğum için mis gibi denizime girip güneşleniyorum . bedava aktivite . kışın öyle mi sinema parası beni çıldırtıyor. yani kışın hiç bana göre değil hiç ama hiç sevmiyorum. yaz candır bence ilkbahar yaz sonbahar yaz olmalı 4 mevsim mis hiç kış olmasın.

1

aslında her mevsim kendi güzelliğine gelir yani yaz kış arasındaki fark sadece yaz mevsimi tansiyonum olduğu için pek fazla dışarıya çıkamıyorum bu nedenle yaz mevsimini pek fazla sevmiyorum kış mevsimini daha çok seviyorum.

0

genellikle yaz mevsimini tercih ederiz insanlar denize tatile giderler yazın sadece aşırı sıcak olması mahvediyor yaz kadar güzel bişey yok

0

bu aslında doğum tarihimizle alakalı bir olaydır. kış bebekleri dediğimiz kış aylarında doğanlar genellikle kış aylarını sevmektedirler. yaz bebekleri dediğimiz insanlar ise yaz aylarında doğanlar genellikle yaz aylarını sevmektedirler. ben yaz aylarının en kavurucusu olan temmuz ayında dünyaya gelmemden dolayı diye tahmin ediyorum yaz aylarını daha çok seviyorum hatta daha çok değil kış aylarından nefret ediyorum. soğuk hiç bir alan da olmayı sevmediğim gibi soğuk yiyecek ve içeceklerden de nefret ediyorum yazın ortasında bile dolaptan soğuk su içemem yada dondurma bile yiyemiyorum evet bu kötü bir özellik ama işte bana sadece sıcak olan her şey iyi geliyor.

0

yazı daha çok seviyorum . çünkü güneş sıcak hava bana iyi geliyor .

0

ben kış mevsimini daha çok severim yazın terlememize neden oluyo ve hiç hoş olmuyo kışın evde pijamalarımızla şömine başında kahvemizi içierken camdan dışarıyı izlemek gibisi varmı

0

yaz mevsimini kıştan daha çok seviyorum. kışın dışarı çıkmak gelmiyor içimden çünkü çok üşüyorum ve rahatsız oluyorum soğuktan yani hemen ellerim ayaklarım üşür ve ısınmam çok zor olur dışarı çıkmaya da üşenirim soğuktan dolayı. ancak yazı çok severim bahar geldiği zaman içim açılır kendimi dışarı atma isteği gelir içimden. bana iyi gelir ve kendimi iyiy hissetmemi sağlar yaz ayları. yani yazı daha çoks everim.

0

ben yaz mevsimini tercih ederim yazın dışarıda olmak daha güzel geliyor