0

kesinlikle ama kesinlikle gececi olan insanlrdan olduğumu söyemek zorundayım. gün ışığı aydınlık falan hiç bana göre olan şeyler değil . snanalrın akisne gecenin karanlığında küçük bir odada takılan insanlardan da değilmi gecenin verdiği şuan anlatmakta oldukça güçlük yaşadağımı o heyecan hissi ile birlikte ortlaıkta dolaşmak çok hoşuma gidiyor. işlerime daha koaly odaklanabilme etkisini üzerimde hissediyoum dhaa aktif ve sağlıklı düşünüyorum zinim daha çok çalıkşıyor bunlarında yaında gündüzeri genellkikle çok fazl ayatasım ve uyuyasım geliyor faakt gecelri öyle değil. gündüz güneş sıcağı ile birlite sürekli olarak yatmak ve hiç kalkmamak isityoum ama gecelri bunda çok farlı bir hisse sahip. insani mutlu etmenin ir yolunu buluyor gecenin o imkansız hissi .

0

ben gündüz uyurum gece severim hayatımda hiçbir zaman gündüzü sevemiyorum. gündüz devamlı uykulu oluyorum. gece yaşamak çok güzel ve gece boyunca uyumamak gibi sevdiğim bir şey severim. neden bilmiyorum gündüz uyuyunca uykumu alabiliyorum . 3 saat bile uyusam uykumu alabiliyorum ama gece 8 saat yetmiyor bana . neden gecenin uyumak için olduğunu düşündüğünü de biliyorum insanların . elektrik olmadığı zamanlar insanlar göz gözü görmediği için uyudular . o halde zaman değişti neden geceleri artık uyuyalım ki her ülke geceleri yaşıyor türkiye dışında . hep beraber geceleri yaşayalım arkadaşlar.

1

gündüzler yoğun geçiyor, ancak zaman akıyor, bu sebeple gündüzleri ticaret, para kazanma ve işlerimi halledebilme yönüyle seviyorum. ancak dinlenmek, kitap okumak, rahatlamak, inzivaya çekilmek, kendimle ve ailemle meşgul olmak için ise; geceleri seviyorum.

0

geceleri daha sessiz olduğu için daha çok hoşuma gidiyor sessizliğin tadını çıkartmak daha bir anlam kazanıyor

0

geceleri daha çok severim uyudum u herşeyi unutuyorum bütün yorgunluğum gidiyor gündüz koşuşturmaktan pestilim çıkıyor iş bitmiyor misafir bitmiyor mutfaktan çıkmıyorum akşam olunca anca oturuyorum beni için geceler daha iyi

0

tabiki geceleri severim. uyurken dünyadan haberim olmuyor, yorgunluk yok, dert yok sürekli yatış. ezhel reisin de dediği gibi "geceler."